Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 959 produkter
1
...
40

Populära filtreringar

Soffbord i trä kan utformas i många olika skepnader. Du hittar runda och rektangulära modeller. Många är utformade i retrostil och ger en gammaldags charm. Det finns hybrider med bordsskivor i trä, men med ben och stomme i metall. Flera av soffborden har underliggande hyllplan för exempelvis tidskrifter. Om du vill ha ett unikt soffbord kan du välja ett som är tillverkat i återvunnet trä.

Vanliga frågor och svar

  • Finns soffbord med avställningshyllor och lådor?

    Du kan köpa ett soffbord med en unik design. Väljer du exempelvis ett soffbord med länkhjul kan du lätt förflytta bordet. Med olika hyllplan och utdragslådor får du dessutom fiffig och praktisk förvaring. Våra soffbord är dessutom tillverkade i tåliga och slitstarka material.
  • Kan jag köpa soffbord i återvunnet material?

    Ja, du kan välja att köpa soffbord som är gjorda i trä från naturligt fallna träd, men också från träbåtar och rivna hus. Sådana bord är dessutom ofta handgjorda och har skavanker som visar varifrån bordet härstammar. Det ena soffbordet liknar med andra ord inte det andra, utan de blir helt unika.
  • Går det att köpa soffbord i teak?

    Det finns spektakulära bord som är tillverkade i äkta teak. Välj om du vill använda ditt bord som ett soffbord eller som ett sidobord. Välj om du vill ha ett rektangulärt bord eller ett kvadratiskt bord. Ska du använda det som sidobord är kvadratiskt med praktiskt, medan ett soffbord många gånger passar bättre om det har en rektangulär form. Teak har ofta en varm brun färg, men då och då ser man även väldigt ljusa teakmöbler.