Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 1109 produkter
1
...
47

Barn och bebisar är nästan alltid synonymt med många olika grejer och prylar. Därför behöver man tänka till när det kommer till inredningen av deras rum. Här hos Furniturebox har vi ett stort och fint utbud av barnrumsinredning med allt vad det innebär. Och det är mycket som kan behövas till barnrummet: möbler, textilier, leksaker och så självklart olika slags lösningar för förvaring.

Vanliga frågor och svar

  • Vilken barnsäng ska min bebis ha?

    För en nyfödd bebis är en spjälsäng det vanligaste alternativet. Men en vagga går också bra. Då kan du vagga din bebis till sömns. Även en hängande babykorg fungerar fint.
  • Vilken förvaring bör jag ha i barnrummet?

    En garderob eller byrå att förvara alla kläder i är såklart bra att ha. Sedan är det även bra att ha någon, eller flera, förvaringsmöbler för leksaker och dylikt. En hylla att ställa böcker och fina alster i är smart att investera i. Sedan är det oerhört smidigt att ha någon slags förvaring för alla smågrejer. Du kan exempelvis köpa en byrå med många lådor, eller förvaringskorgar i olika storlekar. Öppna korgar kommer dessutom att förenkla städningen.
  • Hur kan jag göra rummet mysigt för mitt barn?

    Det är alltid enkelt att jobba med textilier i ett rum för att mysa till det. I barnrummet kan du med fördel köpa en mysig matta i en härlig färg som ditt barn gillar. Kanske vill ditt barn ha en bilmatta för att leka med sina bilar på? Det finns även pedagogiska mattor med exempelvis bokstäver, siffror eller kroppsdelar. Kolla gärna in vårt fina utbud med barntextilier!