Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Soffbord & vardagsrumsbord

Soffbord

1812 st produkter
Visar 24 av 1812 produkter
1
...
76

Populära filtreringar

Soffbord är en möbel som är ett måste i de flesta hushåll eftersom vi spenderar så pass mycket tid i soffan. Det perfekta soffbordet låter oss duka upp lite gott inför filmkvällen, lägga ifrån oss tidningen eller boken efter läsningen och har dessutom gott om plats för några fina dekorationer.

Välj rätt soffbord för dig

  • Vilket material ska jag välja?

    | Soffborden i denna kategori är tillverkade av många olika material och det är inte bara det estetiska som spelar in när man väljer vilket material som passar en bäst. Många moderna soffbord är tillverkade av metall, glas eller sten. Metall är lätt, vilket gör det enkelt att flytta runt om man vill det, åtminstone om bordsskivan är tillverkad av ett lätt material. Glas ger ett luftigt intryck som passar in i de flesta rum, men nackdelen är att man kan behöva torka av bordsskivan ganska ofta. Stenbord är helt underhållsfria och tåliga mot skador, men det är ett tungt material och gör därför möbeln svår att flytta. Ett soffbord i trä är klassiskt och tidlöst vilket passar i de flesta hem. Det kan dock lätt få repor samt vattenmärken och behöva oljas in då och då.
  • Ska jag välja ett stort eller litet soffbord?

    | Återigen beror det lite på hur du vill använda ditt soffbord. Det är lätt hänt att man använder soffbordet mer än vad man först tänker sig och både middagstallriken, vinglasen och skålar med snacks kan behöva få plats på bordet. Ha detta i åtanke när du väljer storleken på ditt bord, men även om du tror att det kommer användas mycket behöver du inte välja det största bordet. Det kan räcka att välja ett nätt bord med flera hyllplan. Bland våra billiga soffbord online kan du även hitta satsbord vilket är en otroligt praktisk lösning. Med denna typ av bord kan man nämligen dra ut de bord man behöver och när man inte har användning för dem kan man låta dem vara inskjutna.
  • Hur sköter jag om mitt soffbord?

    | Som tidigare nämnt kräver olika typer av material olika typer av skötsel, hur du ska ta hand om ditt soffbord beror på vilket material ditt bord består av. De produkter som kräver särskild skötsel kommer ofta med produktblad som beskriver hur du ska gå tillväga. Du kan även hitta denna information under det soffbord som du är intresserad av och därifrån kan du ta del av våra skötselråd. Vissa träbord kan behöva oljas in då och då, medan en del metallbord kan behöva putsas upp med hjälp av en särskild metallputs. En del stenbord, till exempel sådana som är tillverkade av marmor, måste förbehandlas väl med hjälp av specialanpassade produkter.