Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Soffbord

Runt soffbord

282 st produkter
Visar 24 av 282 produkter
1
...
12

Populära filtreringar

I de flesta svenska hem finns idag en soffa och ett tillhörande soffbord. Om du funderar på ett nytt bord går det att köpa ett billigt runt soffbord online. Det är enkelt att sitta hemma i lugn och ro och jämföra olika bord. Vissa bord har förvaring under sig där det går att lägga tidningar och fjärrkontroller. Det finns soffbord som står på tre enkla ben som ett exempel. Formen på skivan är rund men resten av möbeln varierar. De runda borden finns att se på tydliga bilder vilket gör det enkelt. Se till att mäta hur stort bord som du kan tänkas behöva och har plats för.

Hitta ett vackert runt soffbord

Ett soffbord kan ha många användningsområden. Vissa använder det som en prydnad i rummet och andra äter dagligen vid soffbordet. Beroende på livssituationen kan det därför också variera vilket material som önskas på bordskivan. Har du barn önskar du dig säkert ett bord med en skiva som inte repas så lätt som marmor eller betong. Bor du i ett hem utan barn går det att tänka lite mer på det estetiska än det praktiska. En glasskiva är alltid snyggt liksom ett klassiskt bord med träskiva. Jämför olika material för att hitta det som passar just dig och dina syften. Ett soffbord kan ofta ses som både en möbel och inredning på samma gång.

Välj ett soffbord i snygg färg

Köp ett runt soffbord online. Där finns ett enormt utbud då det finns runda soffbord i många utföranden och färger. När det kommer till både färg och material är utbudet stort vilket kommer göra det enkelt för dig att hitta rätt soffbord. Många vill att soffbordet ska passa in med soffa och tapeter. Vilket soffbord klickar du hem? Det kommer dessutom hem till din dörr utan extra kostnad.