Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Sko- & klädförvaring

Garderob & garderobssystem

1304 st produkter
Visar 24 av 1304 produkter
1
...
55

Populära filtreringar

Garderober är ett måste i alla hem. En bra garderob ska vara smart och praktisk så du enkelt kan förvara olika slags kläder utan att de blir skrynkliga, samtidigt som man snabbt ska kunna få en överblick över de saker man har i garderoben.

På Furniturebox hittar du både garderober och garderobssystem billigt online

För att hitta den garderob eller det garderobssystem som passar bäst i just ditt hem behöver du fundera över mängden förvaringsutrymme du redan har, och vilken typ av förvaring du behöver. Det finns flera valmöjligheter när det gäller olika storlekar och modeller. Vi har flera varianter i lager och även garderobssystem att beställa. En garderob som är tänkt för hallen är ofta mer utformad med förvaringsutrymmen som ska passa för exempelvis skor, jackor och andra ytterkläder, medan ett garderobssystem är tänkt för flera olika hyllor och krokar samt har en interiör som är anpassad med till exempel fler hyllplan och möjlighet till lådor. När du beställer garderober online får du lätt en överblick över vilka typer av garderober och garderobssystem som finns, du kan mäta och kolla i vilket rum din nya garderob passar innan du beställer hem den. Och ibland kan du till och med beställa med hemkörning direkt till dörren.

Säkra dina garderober

När du ska köpa garderober och garderobssystem på nätet kan du som tidigare nämnts oftast beställa din garderob med hemkörning och få den levererad direkt till din dörr. Där kan du sen behöva plocka upp och montera din garderob själv. Du kan behöva utföra ett lättare monteringsarbete för att få ihop din nya möbel, beroende på vilken garderob du beställt förstås. Monteringen brukar enkelt kunna lösas med hjälp av de enkla och tydliga instruktionerna som medföljer i beskrivningen. När du fått ihop din nya möbel och ställt den på det stället där den ska vara, är det en bra idé att du monterar fast garderoben i väggen. Detta för att den inte ska vicka framåt när dörrarna är öppna, eller om till exempel ett barn klättrar i garderoben och kan få den över sig om den inte är fastsäkrad i väggen.

Ger många möjligheter till kreativ inredning

En möbel med hög inredningsfaktor

Garderober hjälper dig att få ordning i hemmet. Du får bort klädhögarna från sängen och golvet, och rummet får ett mer fridfullt intryck. Det blir ordning och avskalat i hemmet med dina nya garderober, om du väljer en enkel och klassiskt stilren garderob. Väljer du en större, mer iögonfallande möbel gör den förstås ett annat intryck. Din garderob kan fungera lugnande, eller som en färgklick, eller helt smälta in i inredningen. Välj utifrån din egen inredningsstil och vad som passar in i just ditt hem. Allt som inte är fint nog för att synas men som ändå behövs hemma kan gömmas undan i en fin garderob.

Inred inuti garderoben

För att kunna utnyttja din garderob till fullo kan det även behövas lite inredning till insidan av dem. Du kan till exempel ställa in trådbackar, sätta upp några krokar eller andra hängare, för att kunna utnyttja utrymmet i dem till max. Du kan även sätta en spegel på insidan av dörren för att kunna spegla dig när du testar dina olika utstyrslar. Tröttnar du på dörrarna kan du alltid byta ut dem mot en fin gardin eller ett skynke, vilket förnyar inredningen i rummet på ett enkelt sätt. Du kan även bygga till och kombinera din garderob med fler garderober i olika modeller från samma serie.

Lätt att förnya

Möjligheterna är nästintill oändliga när det kommer till att förändra och förbättra sin inredning i hemmet. Lika så är möjligheterna att förnya och variera dina garderober. Du kan till exempel göra en garderobsvägg längs med en sida i rummet eller i hallen till alla ytterkläder som du kanske inte vill ha framme. Det går även att dela av ett stort rum med hjälp av garderober, i de fallen är det dock väldigt viktigt att garderoberna är ordentligt fastsatta antingen i väggen eller i taket för att kunna vara trygg med att inget kommer hända.

Skötselråd

Garderober är alltså en praktisk möbel som gör stor nytta i ett hem, men lika väl kan den fungera som en färgklick i rummet, en cool inredningsdetalj eller enbart vara oumbärlig i det tysta. En garderob är en minst sagt både praktisk och funktionsduglig möbel. Den finns i olika varianter för att kunna passa till hallen, till barnrummet, eller sovrummet eller till att ställas in i klädkammaren. Ta hand om din garderob väl för att den ska hålla länge. Håll den borta från fukt och väta, låt den stå inomhus, lyft den med omsorg när den ska flyttas och torka av den med en fuktig trasa emellanåt så har du en garderob som håller i flera år.