Vardagsrum

Vardagsrumsbord

2 973st produkter
Deals
Sortera på
1214915(3).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Förvaringstyp
Varumärke
Höj och sänkbar
Med hjul
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Att hitta rätt vardagsrumsbord är inte alltid det enklaste. Ett vardagsrumsbord får stå ut med mycket. Allt från snacks, middag och ett par fötter då och då. Därför är det bra att välja ett bord som passar dig och din familj, men även din inredningsstil. Det är oftast bordet som sätter stilen i rummet, eftersom det vanligtvis placeras i mitten av rummet. Välkommen att utforska vårt breda sortiment av bord som passar alla vardagsrum, oavsett stil.

Vanliga frågor och svar

Vilka modeller på vardagsrumsbord kan jag köpa hos Furniturebox?

Hos Furniturebox erbjuder vi vardagsrumsbord i ett brett utbud av olika färger, former, storlekar och material. Beroende på vilket vardagsrumsbord du letar efter rekommenderar vi dig att använda vår filtrering när du letar efter ett passande bord. Du kan till exempel välja om du bara vill kika på svarta eller vita soffbord, eller varför inte ett marmorbord? Oavsett vilket bord du är på jakt efter är vi säkra på att du hittar ett som passar ditt vardagsrum här.

Hur stort vardagsrumsbord ska jag ha?

När du ska välja storlek på soffbord är det bra att fundera på hur du tänkt använda ditt bord samt placering. Till myskvällarna vill du ha plats med snacks och dylikt, det är även bra med plats för tallrikar och glas. Har du mycket utrymme kan det vara en bra ide att kika på sidobord och avlastningsbord. Dessa kan du dekorera med sådant som inte får plats på soffbordet. Välj det som passar dig och ditt hem bäst.

Hur ska jag placera mitt vardagsrumsbord?

När du ska placera ditt vardagsrumsbord är det viktigt att du har resterande av din inredning i åtanke. Om det är ett soffbord du ska placera ska bordet stå tillräckligt nära så det är lätt att nå sådant som står på bordet. Det är även bra att fundera på vilken höjd ditt bord ska ha i relation till soffan. Vi på Furniturebox vill att det ska vara lätt att hitta ett vardagsrumsbord som passar just dig, därför har vi samlat ett brett utbud av bord i många olika storlekar och utföranden.

Vilken form ska jag ha på mitt vardagsrumsbord?

Här hittar du bord till vardagsrummet i många olika former och modeller, det kan därför kännas svårt att veta vilken form som passar ditt hem bäst. Vill du att ditt vardagsrum ska ha ett mjukt intryck är det bra att välja ett ovalt eller runt bord. Letar du istället efter ett rektangulärt eller fyrkantigt soffbord kommer du ge intrycket av raka och tydliga linjer.