Skippa sidhuvud och gå vidare.

CYBER MONDAY - snart är det för sent!
Upphör om:

Visar 24 av 407 produkter
1
...
17

Populära filtreringar

När man vill förändra lite hemma är det fint att börja i vardagsrummet. Med ett vitt soffbord blir rummet ljusare och det ser fräscht ut. Därför har vi på Furniturebox valt ut några soffbord som vi hoppas passar in hos dig. De finns i olika storlekar och former och det kan ju vara roligt att pröva något nytt. Kanske vill du byta gardiner och kuddar samtidigt och då finns det mycket billigt att välja bland.

Vanliga frågor och svar

  • Passar ett ovalt, vitt soffbord till min hörnsoffa?

    Ja, ett ovalt soffbord kan du ställa på snedden vid din hörnsoffa. Det ger en ny känsla åt rummet. Bordet är bredast på mitten och det ger en öppnare känsla vid kanterna. Det finns flera olika billiga alternativ att välja mellan, så du hittar säkert en modell som passar in i ditt vardagsrum.
  • Är det lätt att hålla ett vitt soffbord rent?

    Soffborden kan ha lite olika ytor, men alla går lätt att torka av med en fuktig trasa. Blir du tveksam om materialet på ditt soffbord kan du ringa vår kundtjänst så hjälper de dig med skötselråd till just det bord som du valt. Vårt mål är alltid att du ska bli helt nöjd med ditt köp.
  • Går det att ha ett vitt soffbord på altanen?

    Våra soffbord är till för att stå inomhus så om du inte har en inglasad altan är det inte lämpligt att ha bordet där. Du hittar många andra vita bord som passar för utomhusbruk på vår hemsida under kategorin “Utemöbler”.