Soffbord

Satsbord

279st produkter
Deals
Sortera på
1955629(10).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Hemma kan man behöva bord av olika anledningar och för olika ändamål. Oavsett hur man använder dem är de praktiska för de ger både förvarings- och avställningsmöjligheter och fungerar dessutom som en inredningsdetalj. Fördelen med att ha satsbord är att man får flera liknande bord som man antingen kan använda på samma plats, eller sprida ut i rummet. Något annat som är fördelaktigt med borden är att de passar bra i många olika rum både som soffbord eller sidobord. Hos Furniturebox.se kan du enkelt köpa satsbord online och på det sättet bespara dig onödig tid på att gå runt och leta efter det du behöver i butiker.

Hur man väljer satsbord

När man skall välja satsbord skall man huvudsakligen utgående från två faktorer. Den första är naturligtvis utseendet. Borden skall passa bra in i det rum man vill ha dem i, och också falla en själv i smaken. Den andra faktorn man skall titta på är deras funktion. Det finns satsbord som går att skjuta in under varandra när man bara behöver använda ett, vilket kan vara praktiskt om man vill använda borden för att få extra ytor när de behövs. Om man hellre vill ha borden som en separat detalj kanske det inte är lika viktigt att de går att skjuta in under varandra. Då kan man med fördel välja bord som har mer detaljrika ben eftersom det gör borden till något alldeles extra i inredningsväg.

Beställ hem de möbler du behöver

Hos oss på Furniturebox.se värdesätter vi att det skall vara enkelt och smidigt att hitta de möbler man behöver. Därför har vi ett stort sortiment av produkter du kan behöva till ditt hem som du kan beställa direkt på nätet. Från oss kan du enkelt köpa satsbord till bra priser. Våra produkter håller en hög kvalitet och kommer hjälpa dig skapa precis det hem du vill ha.