Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 700 produkter
1
...
30

Populära filtreringar

Att ha avlastningsytor där hemma gör att man ger sig fler förvaringsmöjligheter. Att ha ett eller flera sidobord i olika rum är därför tacksamt. Sidoborden går också att använda som en egen del av inredningen, och kan vara fina att exempelvis ha blommor eller ljusstakar på. De kan både placeras mot en vägg, eller användas som skiljedel för att dela upp rummet. Här kan du smidigt köpa sidobord direkt på nätet som levereras hem till dig. Genom att göra ditt köp på nätet kan du enkelt jämföra många olika produkter på en kort tid, för att se vad som passar dina önskemål bäst.

Olika alternativ på sidobord

Att välja rätt sidobord kan kännas som en svår uppgift eftersom det finns så många valmöjligheter. Därför rekommenderar vi att man utgår från storlek, stil och material på borden när man gör sitt val. En annan sak man kan fundera på är om man vill att sidobordet skall vara enkelt att förflytta. Då kan det vara bra att välja ett bord som har hjul under sig. En del sidobord har utbytbara delar så man kan variera sig när man exempelvis vill att skivan eller underredet skall vara i en annan färg. Det viktigaste av allt är att välja ett sidobord man tycker är vackert. Det skall ändå vara en del av ens hem, och bör därför vara något man tilltalas av.

Hos oss kan du enkelt beställa online

Här kan du beställa ditt sidobord online med en smidig leverans. Hos oss på Furniturebox.se kan du hitta olika modeller, storlekar och färger på sidobord och alltid till bra priser. I vårt breda utbud hittar du också andra produkter du kanske behöver till ditt hem, passa på att kika runt för att se om du vill beställa något annat samtidigt!