Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 54 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Ett soffbord i ek är ett klassiskt val som gör sig bra oavsett stil på inredning. Genom att erbjuda ett brett urval av olika design kan vi på Furniturebox hjälpa dig att hitta ett soffbord i ek som matchar din stil. Naturmaterial som soffbord i ek håller länge och trä åldras även vackert. Oavsett om du vill ha ett nätt och ovalt soffbord eller ett stramt soffbord i retrostil är ek ett material som passar.

Vanliga frågor och svar

  • Hur matchar jag soffbord i ek med en matta?

    Väljer du ett större soffbord i bara ek kan du med fördel matcha med en enfärgad matta. Du kan välja en färg på matta som bryter av helt mot ekens naturliga färger. Ek matchas vackert mot varma färger. Vill du lyfta fram ekens karaktär kan du välja en ljusare matta.
  • Hur påverkar formen på soffbord i ek stilen?

    Ska du ha soffbordet framför en två- eller tresitssoffa kan du låta soffbordet ta plats. Rektangulära soffbord passar bra så att det är enkelt att ställa av muggar och annat. Vill du ha en mer ombonad känsla kan du välja soffbord med förvaring och mönster. Önskar du en stramare stil kan du välja ekbord med glasdetaljer.
  • Är det svårt att sköta om soffbord i ek?

    Beroende på typ av bord kan ekträ behöva oljas. Du kan med fördel använda underlägg till dryck och tilltugg. Vissa ekbord går att slipa om det blir fläckar eller mindre repor och även att nyansera om. Ek är ett fantastiskt träslag som skapar möjligheter.