Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 1793 produkter
1
...
75

Populära filtreringar

Med tillgång till rätt förvaring kan du lätt undvika att ditt hem blir alldeles för rörigt eller stökigt. Hos oss hittar du ett stort sortiment av byråer i ett flertal olika färger, storlekar och modeller. Oavsett om du behöver förvaring för viktiga papper, kläder eller handdukar kan en elegant byrå komma väl till pass. Du kan välja mellan byråer i ett flertal olika storlekar och former, vilket gör vårt urval av byråer passade som förvaringslösningar för både små och stora hem.

Byråer - Smart och snygg förvaring för alla rum

 • Vad bör jag tänka på när jag väljer byrå?

  ✓ I ett ordningsamt hem frodas trivsam harmoni och en funktionell vardag. Se till att satsa på bra förvaring, och välj en byrå som kompletterar din övriga stil så skapar du en såväl snygg som praktisk boendemiljö. Kanske vill du låta den smälta in i samma ton som övrig inredning, eller så letar du efter en byrå som sticker ut och tillför härlig kontrast till rummet? Som vid köp av vilken annan möbel som helst så är stil och design givetvis avgörande för att du ska bli riktigt nöjd. Men med tanke på byråns huvudsakliga ändamål som förvaringsmöbel är det extra viktigt att även fundera på praktiska och funktionella aspekter. Var är den tänkt att stå och vilken typ av modell passar det utrymmet? Ta reda på mått för att hitta en byrå med rätt höjd och bredd. Hur mycket är den tänk att rymma? Hur många lådor? Är du på jakt efter en byrå med många lådor, eller nöjer du dig med en mindre byrå? Föredrar du stora och rymliga lådor, eller önskar du organisera upp i fler mindre lådor? Det är bra att fundera på vad du har tänkt att förvara i lådorna Är det många, eller tyngre föremål som kräver en byrå som klarar av högre belastning?
 • Smal och hög byrå, eller låg och lång byrå?

  ✓ Kanske är du ute efter en smal byrå till hallen? Eller en lång byrå till ett större avlångt rum? Hos oss hittar du byråer i olika utföranden som passar de flesta utrymmen. En hög smal byrå är ett bra alternativ i rum med begränsat utrymme, exempelvis som hallbyrå. Om du är i behov av en stor byrå så kan du välja att bygga på längden eller på höjden. Vi erbjuder såväl låga och smala byråer, som modeller med gediget med lådutrymme på både höjd och bredd.
 • Byrå i behandlat eller obehandlat trä?

  ✓ Vi erbjuder byråer i olika stilar och tillverkade av olika träslag och material. Du hittar byråer i vackra träslag som exempelvis ek, teak, furu, björk, valnöt, körsbär och mangoträd. Välj mellan obehandlade träslag, och oljade/lackade. Möbler i obehandlat trä skapar ett vackert och levande uttryck, men är också känsligare för slitage och yttre påfrestningar. Om du vill bevara träets färg så gott det går bör du skydda byrån mot solljus och variationer i luftfuktigheten. För dig som letar efter en byrå i modern och trendig design erbjuder vi även byråer med toppskiva i marmor eller betong, samt lättskött laminat.
 • Köpa byrå till barnrum?

  ✓ Givetvis erbjuder vi byråer som passar utmärkt som förvaringsmöbel i barnrum. Vi rekommenderar att du väljer en byrå som står direkt på golvet, istället för en byrå för att undvika vältrisk om barnet klättrar på byrån. Letar du specifikt efter en barnbyrå bör du kika in vårt sortiment av barnmöbler. Där hittar du ett handplockat utbud av barnbyråer och andra förvaringsmöbler till barnrum.
 • Byrå, sideboard eller skåp?

  ✓ Vilka förvaringsbehov har du? Är du ute efter dold eller öppen förvaring? Kanske vill du visa upp porslin eller andra inredningsdetaljer, och samtidigt kunna utnyttja dolda förvaringsmöjligheter? Då kanske en sideboard eller ett vitrinskåp passar bättre. Återigen, börja med att kartlägga dina förvaringsbehov för att optimera dina chanser att välja rätt förvaringsmöbel för just dig och ditt hem.
 • Hur får jag hem min nya byrå?

  ✓ Hos oss köper du din nya byrå smidigt och enkelt online. Vintage byrå, modern byrå, lantlig byrå, stor byrå, liten byrå… här finns något för alla stilar och smaker. Botanisera i vårt fantastiska utbud av byråer, hitta din favorit och lägg sedan din beställning i lugn och ro. Vi erbjuder snabba och trygga leveranser, alltid med 365 dagars öppet köp. Det har aldrig varit smidigare att få sin nya byrå på plats!