Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 151 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Bord är en av de vanligaste och mest väsentliga möbler som finns. Alla har minst ett bord hemma, och ofta har man inte bara ett utan flera stycken. Det första bord man tänker på är kanske det hemtrevliga köksbordet, men soffbordet kommer nästan garanterat som den ständigt populära tvåan. Vilket vardagsrum vore komplett utan ett soffbord? Billiga soffbord i glas är något som vi på Furniturebox älskar, och vi har gott om bord i olika modeller och prisklasser. Allt för att du ska kunna hitta det soffbord som är perfekt för just dig, vare sig du vill ha ett litet bord till din moderna etta eller ett stort träbord med glasskiva till tv-rummet i källaren.

Ett perfekt bord för alla tillfällen

Ett soffbord är oumbärligt i ditt tv- eller vardagsrum, eller varsomhelst annars där du har en soffa stående. Gäster slipper hålla sitt kaffe eller sin chipsskål i handen, och många av våra bord har en hylla där du kan förvara fjärrkontroller, spelkonsoler eller annat som man gärna använder i soffan. Ett soffbord ger också en yta för att ställa fram dekorationer på. Kanske en bukett rosor i en vacker vas, eller varför inte en trave av dina snyggaste favoritböcker? Bordet i sig kan dessutom vara minst lika dekorativt, och vi på Furniturebox har soffbord i alla stilar och former; runda, fyrkantiga och några som du helt enkelt måste se själv.

Soffbord för alla hem

Ett soffbord i glas ger ofta ett modernt och stilrent uttryck, även om vi också har bord som passar dig som vill ha en mer klassisk eller traditionell stil. Glaset gör att ljus kan röra sig mer fritt i rummet istället för att skapa tunga skuggor. Det gör helt enkelt ditt rum vackrare och ljusare. Att köpa soffbord i glas kanske känns som ett äventyr med så mycket att välja på, men du kan vara lugn. Vi på Furniturebox hjälper dig och ser till att du hittar det soffbord som passar just dig och ditt hem.