Skippa sidhuvud och gå vidare.

Tidsbegränsat! 

Vi står för expeditionsavgiften vid köp över 5 000 kr!

Tid kvar: 

Visar 24 av 472 produkter
1
...
20

Populära filtreringar

Nästan alla hem behöver lite extra yta där man kan lägga ifrån sig saker, ställa upp dekorationer samt belysning och kanske även placera hemtelefonen eller skrivaren. Avlastningsbord är en mycket praktisk möbel som låter oss göra just detta, samtidigt som det kan vara ett mycket dekorativt tillskott i hemmet.

Hitta ett avlastningsbord som passar

 • Hur bör jag tänka gällande mått på avlastningsbord?

  Innan du ska köpa avlastningsbord som du har hittat bör du noggrant se igenom måtten. Det är svårare att skapa sig en bild av hur möbeln kan passa in i hemmet när man inte ser det i verkligheten, men med hjälp av mått är det enkelt att göra helt rätt köp. Alla måtten är listade i produktbeskrivningen och du bör främst kolla på längd, höjd och djup. Jämför sedan med det utrymme där du vill placera ditt bord. Tänk på hur högt bordet kommer att bli när det väl står på plats. En höjd som gör det enkelt att ställa ner objekt och städa är att föredra. Ska du sätta belysning på det bör du även tänka på hur ljuset kommer falla från bordets höjd. Bland våra billiga avlastningsbord kan du hitta låga och höga bord som garanterat kommer passa din inredningsvision perfekt.
 • Vad utmärker ett avlastningsbord?

  Skillnaden mellan avlastningsbord och andra bord är att avlastningsbordet ofta är väldigt smalt, just för att det ska passa att ställa direkt intill väggen i många olika rum. Det är till exempel vanligt att sätta denna typ av bord i hallen och eftersom det inte brukar finnas särskilt mycket plats där är det viktigt med en slimmad design. Några modeller av denna typ av bord kan dock ha dubbla funktioner och exempelvis användas som smalare skrivbord och några små varianter kan användas som sängbord. Behöver du tips på avlastningsbord som fungerar på detta sätt kan du kontakta vår duktiga kundtjänst.
 • Vilka skötselråd rekommenderas för ett konsolbord?

  Avlastningsbord och konsolbord kan vara tillverkade i många olika material och därför måste de skötas om på olika sätt. Om det är tillverkat av något slags laminat, har en lackad spånskiva överst eller något annat behandlat sammansatt trämaterial krävs det ofta minimalt med underhåll. Har du ett bord av massivt trä krävs det lite mer underhåll. Du kan till exempel behöva olja in det då och då för att det ska behålla sin vackra färg och inte spricka. Det är även viktigt att du skyddar bordet mot vattenfläckar genom att placera ut underlägg för vaser och dylikt. Bord som är tillverkade i plast, metall eller glas kan vara riktigt praktiska avlastningsbord eftersom de inte behöver något direkt underhåll förutom rengöring vid behovet.
 • Var kan jag placera avlastningsbordet?

  Du kan i princip placera ett avlastningsbord i vilket rum du än önskar och var som helst där du behöver lite extra bordsyta. Många använder dessa bord till att placera dekorationer på, som exempelvis snygga bordslampor, små minnessaker, inramade fotografier och andra saker som man vill ha framme. En del använder även denna typ av bord som en plats där de ställer upp sina växter. Det går även att förvara en hel del i dessa bord om man väljer en modell med ett förvaringsutrymme. Vill du ha ett avlastningsbord i badrummet bör du välja ett som inte är tillverkat av trä eftersom fukten kan förstöra det. Ett material som metall eller plast kan då vara en bättre idé att välja.
 • Hur monterar jag ihop mitt bord?

  Vissa avlastningsbord måste du montera ihop efter att de har levererats till ditt hem, medan andra kommer färdigmonterade. Behöver ditt bord monteras kommer det att medfölja utförliga instruktioner som är lätta att följa. Om du väljer en möbel som måste monteras ihop hittar du även instruktioner under dess produktbeskrivning här på sidan och du hittar ofta detta under länken "produktblad". Det brukar inte vara särskilt mycket som måste monteras, utan det kan till exempel bara vara benen som måste skruvas ihop med bordsskivan. Alla material för att göra detta medföljer vanligtvis och du behöver generellt aldrig använda några egna verktyg.