Textilier & mattor

categoryTopBlock
Allt inom textilier & mattor
+20 000st produkter
Sortera på

Välkommen att utforska vår kategori av textilier till hemmet. Här hittar du hemtextilier av bra kvalite som passar husets alla rum. Utforska Furniturebox breda sortiment och beställ det som passar dig och din familj bäst. Vi erbjuder något för alla.

Vad är textilier?

Textilier är ett samlingsnamn för olika material och produkter som är gjorda av textilfibrer genom en speciell teknik. Vanligtvis brukar textilier kategoriseras efter användning och funktioner. Det vill säga beklädnadstextilier, inrednings- och hushållstextilier, som oftast brukar kallas för hemtextilier.

Vilka produkter av hemtextil kan jag köpa hos Furniturebox?

Det kanske är dags för nytt tyg till dina gardiner? Eller så har du en gammal fåtölj som du vill klä om? Oavsett vilket ändamål du är ute efter så har du kommit rätt. Hos Furniturebox hittar du textilier för alla tillfällen. Bläddra bland textilier såsom mattor, sängkläder, badrumstextilier samt kuddar och plädar.

Hur väljer jag hållbara textilier?

För att värna om både miljön och plånboken är det bra att välja textilier som är hållbara. Välj material såsom bomull och naturfiber, de håller längre. Dessa material är också slitstarka, vilket gör att du kan använda dem år efter år. Hos oss på Furniturebox hittar du slitstarka och hållbara hemtextilier som kompletterar alla hem.

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals