Textilier & mattor

categoryTopBlock
Allt inom textilier & mattor
+10 000st produkter
Sortera på

Välkommen att utforska vår kategori av textil till hemmet. Här hittar du hemtextil i bra kvalitet som passar husets alla rum. Utforska Furniturebox breda sortiment och beställ redan idag. Vi erbjuder något för alla.

Vad är textilier?

Textilier är ett samlingsnamn för olika material och tyg som är gjorda av textil fibrer genom en speciell teknik. Vanligtvis brukar textilier kategoriseras efter användning och funktioner. Det vill säga beklädnadstextilier, inrednings- och hushållstextilier, som oftast brukar kallas för hemtextil.

Vilka produkter av hemtextil kan jag köpa hos Furniturebox?

Det kanske är dags för nytt tyg till dina gardiner? Eller så har du en gammal fåtölj som du vill klä om? Oavsett vilket ändamål du är ute efter så har du kommit rätt. Hos Furniturebox hittar du textilier för alla tillfällen. Bläddra bland textil såsom mattor, sängkläder, badrumstextilier samt kuddar och plädar.

Hur väljer jag hållbar textil?

För att värna om både miljön och plånboken är det bra att välja textil som är hållbar. Välj material såsom bomull och naturfiber, de håller längre. Dessa material är också slitstarka, vilket gör att du kan använda dem år efter år. Hos oss på Furniturebox hittar du slitstarka och hållbara hemtextilier som kompletterar alla hem.

Filter
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals