Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 185 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Marmor är ett tidlöst och trendigt material som vi både ser i badrum, kök och på andra möbler. Att ha ett eller flera marmorbord i sitt hem ger ett stilrent och vackert intryck, samtidigt som du får en hållbar möbel.

Så kan du inreda med marmorbord

 • Vilken färg passar bäst?

  | När man köper ett marmorbord på nätet kan man enkelt jämföra de olika modellerna med varandra. Marmor är ett material som finns i många olika färger. Vilken färg som passar bäst i ens hem handlar främst om tycke och smak. De ljusa marmorskivorna ger också en ljusare känsla till rummet, medan mörkare skivor ger en tydlig karaktär. Fördelen med en mörkare skiva är att det tar lite längre tid innan det syns att den är smutsig. Oavsett vilken färg ditt marmorbord har tar du hand om dem på samma sätt, det är alltså enbart utseendet som förändras och inte funktionen.
 • Var kan jag använda ett marmorbord?

  | Ett marmorbord passar allra bäst att ha inomhus eller under tak eftersom det är känsligt för fukt. Om man har hittat prisvärda marmorbord man tänkt ha utomhus bör man därför se till att det placeras under tak, så att eventuellt regn inte landar direkt på bordet. Den här typen av bord är därför inte det bästa valet att ha som köksbord eftersom det ofta uppstår klodd och spill på dem, men det kan däremot användas både som sidobord, vardagsrumsbord eller prydnadsbänk. Så länge man ser till att ta hand om sitt bord är det möjligt att ha det i princip var som helst.
 • Hur kan jag variera mitt marmorbord?

  | Många marmorbord har ett löstagbart underrede. Det gör att man enkelt kan byta ut benen på bordet ifall man vill ge bordet ett annat utseende. Själva konstruktionen på benen finns i olika varianter, så även med deras hjälp kan man variera utseendet på sitt bord. Ifall man vill ha den möjligheten lönar det sig att undersöka om det går att byta ut underdelen innan man bestämmer sig för vilket bord man vill köpa. För att få borden att synas extra mycket kan man också välja att ha flera bord men använda sig av skivor i olika färger. Då kommer de olika färgerna på marmorn synas ännu tydligare och ge ett djupare intryck.
 • Hur kan jag lyfta fram mitt marmorbord?

  | Ett marmorbord reflekterar ljus väldigt fint, och om man har möjlighet kan man då välja att rikta belysning mot bordet för att ge det sin rättmätiga plats i inredningen. Eftersom bordsytan är vacker i sig själv har man inte så stor nytta av dukar eller andra textiler på bordet. Mindre detaljer som ger fokus är däremot tacksamma. Exempelvis passar den här typen av bord bra ihop med olika metallfärger. Därför kan det vara vackert att pryda bordet med exempelvis ljusstakar i mässing eller skålar av guld. I kombination med marmorn kommer både bordet och föremålet att synas ännu tydligare i det rum de står i.