Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Soffbord

Svart soffbord

448 st produkter
Visar 24 av 448 produkter
1
...
19

Populära filtreringar

Ett soffbord är både en funktionell möbel och en snygg inredningsdetalj. Gillar du att sitta i soffan med en kopp kaffe eller te är det praktiskt med ett soffbord att kunna ställa ifrån sig koppen på. På soffbordet kan du placera allt från böcker och tidningar till vackra skålar, vaser och prydnadsfigurer. Ett svart soffbord från Furniturebox är ett stilrent alternativ som passar de flesta inredningsstilar. Du kan köpa ett bra och billigt soffbord online hos oss.

Vanliga frågor och svar

  • Vilka stilar finns svarta soffbord i?

    Svarta soffbord kommer i flera olika stilar och utföranden. De vanligaste formerna på svarta soffbord är runda och rektangulära. Vissa modeller av svarta soffbord finns som satsbord som består av ett större och ett mindre bord. Det finns även svarta soffbord med en övre och en undre bordsskiva. Förutom de enfärgade svarta soffborden finns det även modeller med detaljer i andra färger.
  • Vilka storlekar finns svarta soffbord i?

    Det finns svarta soffbord i flera olika storlekar. En vanlig höjd på soffbord är mellan 40 och 55 centimeter. Populära storlekar på bordsytan på rektangulära, svarta soffbord är bland annat 60x90, 60x120, 70x110 samt 70x130 centimeter. Vanliga storlekar på runda soffbord är mellan 50 och 90 centimeter i diameter.
  • Vilka material är svarta soffbord gjorda av?

    Populära material som används vid tillverkningen av svarta soffbord är bland annat metall, trä, MDF, glas, marmor och porslin. Vanliga träslag som används till svarta soffbord är ask och ek. Många svarta soffbord är gjorda i en kombination av material, där exempelvis benen är gjorda i ett material och bordsskivan i ett annat.