Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Vardagsrum

Tv-möbler & mediamöbler

2807 st produkter
Visar 24 av 2807 produkter
1
...
117

Ett vanligt problem är förvaring av kablar som trasslar in sig i varandra, drar till sig damm och det är inget som man helst vill ha synligt framme. För att gömma kablar och annan mediautrustning finns det smarta förvaringslösningar och mediamöbler. En mediamöbel är inte enbart en TV-bänk utan är mer ett samlingsord för alla möbler som är till för bild, ljud och teknik. Det finns mediamöbler i olika modeller, storlekar och material. Hos oss hittar du mediamöbler i naturmaterial som ek, valnöt, ask och även i olika färger. Mediamöbeln ska både vara funktionell och snygg men framförallt så ska den matcha dina behov som främst handlar det om hur mycket du har som behöver förvaras i mediamöbeln. 

Inred med din mediamöbel

Välj en mediamöbel som passar just ditt vardagsrum. Vilken storlek du ska välja på din mediamöbel beror dels på hur mycket förvaring du behöver och även hur stor du vill ha mediamöbeln i förhållande till din TV. Generellt brukar man säga att mediamöbeln ska vara längre än din TV, allra hels ca 30-40 cm på varje sida. Fundera på om det är en vägghängd mediamöbel eller en flexibel och flyttningsbar på hjul eller en variant på ben med trendig ledbelysning som passar dig bäst. Välj en mediamöbel där du kan gömma dina prylar bakom vackra luckor i glas eller trä eller välj en öppen förvaring där du kan visa upp dina mediaprylar och annan dekoration samtidigt som det blir enkelt att komma åt. 

På Furniturebox.se hittar du ett stort sortimenta av stilrena mediamöbler med praktiskt uttag för sladdar och kablar. Köp din mediamöbel tryggt online med snabb leverans och 365 dagar öppet köp.