Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Möbelvaruhuset på nätet!

Med ledord som kvalitet, prisvärdhet och förstklassig service vill Furniturebox vara det självklara valet för möbelhandel på nätet. Vi erbjuder ett stort, handplockat sortiment som innehåller såväl utomhus- som inomhusmöbler utifrån vår grundtanke att tillhandahålla personlig och funktionell inredning för hela hemmet. På Furniturebox älskar vi design och vi är ständigt på jakt efter nya trender, men vi är minst lika stolta över att kunna erbjuda tidlösa möbelklassiker.

Vision

Vårt mål har alltid varit att bli den bästa möbelbutiken på nätet. Det vill vi bli genom att erbjuda det bredaste sortimentet och den bästa servicen i branschen. Vi vill att varje kund, oavsett smak och budget, ska kunna finna möbeln de letar efter hos oss. Med ett sortiment som utökas kontinuerligt hittar du ständigt nya produkter på vår hemsida och vi har regelbundet kampanjer som ger våra kunder möjlighet att köpa möbler till extra förmånliga priser.

Historia

Furniturebox grundades 2006 som en av pionjärerna på den svenska e-handelsmarknaden. Sedan dess har Furniturebox växt med en otrolig fart, och vi finns idag etablerade som nätbutik i Sverige och Norge.
 

Trygghet

Det är viktigt att våra kunder känner sig trygga när de handlar hos oss. Därför erbjuder vi 365 dagars öppet köp inom hela Sverige. Vi vill att varje steg av köpupplevelsen ska präglas av trygghet - från produktbilder och information till det att varan levereras.

  • Vi lägger stor vikt vid att produkternas bildmaterial ska hålla hög kvalitet. Produktbilder ur flera olika vinklar och även videoklipp är något vi strävar efter att ha på så många produkter som möjligt.
  • På en stor del av våra stoppmöbler kan man beställa tygprov.
  • Säkra betalningsalternativ.
  • Vi har flera olika kontaktmöjligheter till vår kundservice, till exempel telefon och mejl, för att var och en ska kunna välja det kontaktsätt som passar bäst.
  • Vi klimatkompenserar för en stor del av våra hemleveranser. Vi stöttar, genom klimatkompensationen i samarbete med Tricorona Climate Partner, projektet Sodo & Humbo i Etiopien. Sodo & Humbo är ett trädåterplanetringsprojekt som syftar till att vända avskogningstrenden, återetablera regionens naturliga skogar och därigenom stärka de naturliga ekosystemen. 

 

Utmärkelser

Årets prestation 2014 – Nordic Ecommerce Summit
Årets e-handlare 2014 i kategorin Hem och trädgård – PriceRunner
Årets e-handlare 2015 i kategorin Hem och trädgård – PriceRunner
Årets e-handlare 2016 i kategorin Hem och trädgård – PriceRunner

 

Företagsinformation
Home Furnishing Nordic AB
Organisationsnummer: 556780-9685
Momsnummer: SE556780968501
Styrelsesäte: Helsingborg

Postadress:
Home Furnishing Nordic AB
Box 605 
251 06 Helsingborg

Kontakta oss:
Telefon: 042-17 21 60
Kontakta vår Kundservice