Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Soffbord

Soffbord betong

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

Populära filtreringar

Med ett soffbord i betong får ditt vardagsrum ett lite rustikt, men samtidigt hemtrevligt uttryck. De snygga borden är omåttligt populära och det hållbara materialet betong tål lite tuffare tag. Är du ute efter att skapa ett hem med en lite mer industriell och rå känsla är denna typ av bord definitivt en möbel att satsa på. Om du väljer att köpa soffbord i betong gör du det enklast på internet. Här är utbudet stort och det är enkelt att få en bra överblick. Internet gör det dessutom lättare att jämföra produkter med varandra, du kan vara säker på att du kommer få det bästa för dina pengar.

Både snyggt och praktiskt

Betongbord finns i en rad olika storlekar, något som garanterar att du kommer hitta en modell som passar just dig. De finns dessutom i ett flertal olika stilar och har ben av såväl trä som metall. Borden med träben kanske passar bäst i det lite mer lantliga hemmet, medan borden med metallben kompletterar en mer rå och industriell stil. För dig som vill kunna gömma undan fjärrkontroller, tidningar och annat kan en modell med lådor kanske vara att rekommendera. Borden är hållbara och tål såväl kladdiga barnhänder som omkullvälta vinglas. De är dessutom enkla att rengöra och torkas snabbt av med en fuktig trasa. Oavsett vilken stil du inreder ditt hem med kommer ett snyggt betongbord passa in alldeles utmärkt.

Snygga möbler till bra priser

För att göra inköpet av ett nytt soffbord så smidigt som möjligt bör du använda dig utav internet. Ett stort utbud av billiga soffbord i betong hittar du därför hos oss på Furniturebox. Vi har ett brett sortiment av snygga designmöbler, alla av hög kvalitet till riktigt bra priser. Oavsett vilken inredningsstil du föredrar är vi säkra på att vi har produkterna för dig.