Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 108 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Har du funderat på att förnya inredningen i ditt vardagsrum? Drömmer du om att köpa en ny mysig och billig howard soffa? Hos oss på Furniturebox hittar du ett stort utbud av soffor i god kvalitet. Du kan välja mellan många olika klassiska och moderna howardsoffor och hitta den rätta just för dig. Vi erbjuder designmöbler och stiliga inredningsdetaljer till förmånliga priser.

Vanliga frågor och svar om Howardsoffor

 • Vad utmärker en Howard soffa?

  | En howard soffa har svagt bakåtlutande sits och är i regel något djupare i jämförelse med andra soffmodeller. Svängda armstöd med veckat tyg omfamnar med en exklusiv känsla, och vackert svarvade ben mer hjul framtill ger den där lilla extra touchen. Med sina mjuka säten och stödjande ryggar erbjuder de även riktigt bra sittkomfort. Kort och gott, howardsoffan passar garanterat dig som gillar elegans och lyx.
 • Varför har just Howard soffor blivit så populära?

  | Howardsoffan är en stilikon som blivit trendigare med åren. Med sin tidlösa design och eleganta, men samtidigt enkla, formgivning passar howardsoffan in i de flesta miljöer under lång tid. Trots att “trend-vindarna” vänder fort inom möbel och inredningsbranschen, så står Howardssoffan i lä. Skaffar man sig en Howard soffa så behöver man inte oroa sig för att behöva byta ut sin soffa i takt med att trenderna kommer och går. Detta har gjort howardsoffor oerhört populära vid långsiktig inredning där man önskar satsa på möbler som känns rätt i decennier. Dessutom ett smart val eftersom soffor i allmänhet tillhör möbelgruppen som ofta ligger i övre prisklassen. Hos oss hittar du allt från en trendig howard soffa i sammet, till en rustik och stilren howard soffa i skinn. Vilken är din favorit?
 • Rak eller svängd Howard soffa?

  | Howard soffor finns i många olika storlekar och varianter. När det gäller storlek och form är det givetvis en fråga om tycke och smak, men till viss del även praktiska aspekter. Ju större rum, desto fler inredningsmöjligheter. I ett rum med begränsad golvyta är det viktigt att ta vara på varje kvadratmeter. Då kan det vara smart att välja en howard soffa i rak modell som kan placeras längs med en vägg. Likaså kan en howard soffa i hörnmodell eller en howard soffa med divan vara ett bra val för att frigöra golvyta i mitten av rummet. Kanske har du tankar på en klassisk svängd howard soffa? Svängda soffor är inte bara snygga, de inger även en mjuk och trivsam känsla. Har du ett avlångt rum är en svängd howard soffa ett utmärkt val. Att placera en howard soffa, oavsett om det är en rak, svängd eller hörnmodell, mitt i rummet skapar ett härligt flöde. Dessutom är det trendigt och galet snyggt!
 • Howard soffa 2 sits eller howard soffa 3 sits?

  | Vanligast är att inreda med en 2-sitssoffa eller 3-sitssoffa, och kanske blir det också valet för dig. Hos oss finns dock gott om valmöjligheter. Vi har samlat ett brett utbud av howardssoffor med allt ifrån 2 till 3 sittplatser, till större hörn- och divanmodeller med plats för upp till 6 personer. När du väljer howard soffa är det givetvis viktigt att soffan passar dig, ditt hem och dina behov. Stort eller litet rum? Plats för två, eller generöst med sittplatser?
 • Satsa på en komplett howard soffgrupp?

  | Enhetligt, stilrent och snygg - se till att satsa på en komplett howard soffgrupp. Hos oss kan du matcha howard soffa med tillhörande pall och fåtölj, eller välja någon av våra kompletta soffgrupper med full ära till howardstilen. Med en howard soffgrupp får du allt i ett till ett reducerat paketpris. Dessutom kan du lägga mer tid på att välja ut soffbord, en stor mjuk matta, mysig belysning och gosiga prydnadskuddar och filtar till ditt nya drömvardagsrum!
 • Varför ska jag köpa min howard soffa online?

  | En skön soffa är någonting de flesta vill ha i sitt hem. Det är i den vi samlas på kvällarna och tittar på TV, underhåller gäster eller bara ligger och vilar en stund. Soffan är en viktig del av vår vardag och till fest. Därför är det viktigt att vi har en soffa vi gillar. I stället för att springa runt i möbelaffärerna och välja kan du nu skaffa en prisvärd howardsoffa online. Du kan jämföra priser, olika storlekar och kvalitéer i lugn och ro hemifrån. Du och din familj kan tillsammans hitta er favoritsoffa och köpa den tryggt på nätet. Hos oss på Furniturebox får du dessutom alltid fri frakt, snabba leveranser och 365 dagars öppet köp.