Soffor

Chesterfieldsoffor

9st produkter
1186296(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Materialtyp
Antal personer
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Fyndhörna
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Fyndhörna

Chesterfieldsoffan, denna underbara brittiska ikon i tidlös och eklusiv design. Vackert pikerad soffa med djupt sydda knappar i stoppningen i ryggen. Med sin svårslagna elegans och klassiska snitt är chesterfieldsoffor något för den mest kräsne köparen. De finns i olika storlekar och varianter, allt från fåtölj upp till stora soffor. pikerade chesterfieldsoffor med djupt sydda knappar i stoppningen i ryggen. Mät utrymmet där du vill placera din Chesterfield soffa. Försök att se framför dig hur möbeln står i ditt rum och vad som kan tänkas passa bäst. Ta dig tid att titta igenom hemsidan för att hitta just den variant på soffan som du söker.

Vad utmärker en Chesterfieldsoffa?

Chesterfieldsoffan osar elegans och inger ett väldigt sofistikerat intryck. Soffornas egna Rolls Royce! Kanske vill du addera en känsla av brittisk klassisk stil, eller en känsla av svunnen tid. En chesterfieldsoffa är den perfekta soffan för dig som inte vill kompromissa på varken kvalitet, stil eller komfort. Den passar lika bra som besökssoffa på kontoret, som i det egna hemmet. Bli inte förvånad om din chesterfieldsoffa blir rummets conversation piece och stora wow-faktor. En chesterfieldsoffa är en garanterad blickfångare, och dessutom mycket bekväm. Med rygg och armstöd i samma höjd och fast stoppning utmärker den sig i framkant bland andra soffmodeller vad gäller komfort och ergonomi. Sätt soffan i läshörnan hemma och kryp upp i den med en god bok. Hos oss kan du välja mellan chetserfieldsoffor i många olika material - allt från tyg till riktigt läder.

Till vilken inredningsstil passar en Chesterfield soffa?

Chesterfieldsoffan är en tidlös klassiker som passar lika bra i ett modernt och minimalistiskt hem, som i ett lantligt och rustikt hus på landet. Med elegans och känsla för stil är den en skönhet för dig som söker det där lilla extra. En chesterfieldsoffa erbjuder den perfekta kombinationen av förstklassig design och komfort. Hos oss hittar du chesterfieldsoffor i olika storlekar, material och färger. På så sätt blir det enkelt att hitta chesterfieldsoffan som går hand i hand med just din inredningsstil. Oavsett om du letar efter den klassiska stilen i exklusivt läder, den rätta vintage-looken, eller en chesterfieldsoffa som har de klassiska formerna men sticker ut lite mer med ett färgstarkt tyg så hittar du det här hos oss på Furniturebox.

Hur inreder jag med min Chesterfieldsoffa?

Att inreda med en Chesterfieldsoffa är ett säkert kort för dig som vill inreda snyggt och bekvämt. För att du ska riktigt nöjd med din Chesterfieldsoffa är det givetvis viktigt att den passar dig och dina behov. Ha rummets storlek och utformning, samt soffans uttänkta placering, i åtanke när du ska välja din chesterfieldsoffa, det ökar chansen för optimalt slutresultat för dig och ditt hem. Kanske vill du slippa det där lilla irriterande mellanrummet mellan dina fönster i vardagsrummet med en rak chesterfieldsoffa? Eller utnyttja det så ofta bortglömda hörnutrymmet med en hörnsoffa i chesterfieldmodell. För dig som eftersträvar ett komplett och enhetligt vardagsrum så rekommenderar vi en chesterfield soffgrupp.

Färg och stil?

Numera går det att få den gamla klassiska Chesterfieldsoffan i burgundy-färgat läder i allt ifrån rostrosa sammet, till vitt läder eller mönstrat tyg i olika färger. En vinröd eller grå Chesterfieldsoffa är redan en modern klassiker, liksom den marinblåa sammetsklädseln. Men våga tänka utanför boxen. Färg och stil är en fråga om tycke och smak, våga tänka utanför boxen. Det är endast fantasin som sätter gränser, sätt personlig prägel på ditt hem.

Chesterfield soffa i läder eller tyg?

Precis som med färg och stil så är material givetvis också en fråga om tycke och smak, men det finns också praktiska aspekter. Fundera på hur soffan ska användas; finns det djur med i bilden, kommer den att användas vid kompismys där dryck och annat ska förtäras? Ja, då kanske ett ljust och känsligt tyg är ett bra alternativ utan kanske snarare ett lättavtorkat konstläder. Tyg är svårare att hålla ren från fläckar då det enkelt går att torka av läder. Läder däremot bör smörjas in ordentligt två gånger om året för att behålla sin mjukhet och förebygga att det spricker.

Vilka skötselråd gäller för Chesterfieldsoffor?

Se till att ta hand om din Chesterfieldsoffa så kommer den att förbli samma magnifika blickfångare i hemmet. Skydda Chesterfieldsoffan mot exponering för starkt solljus under längre perioder eftersom det annars kan påverka färgen på tyg eller läder. Håll borta damm och smuts. Dammsug med mjukt borstmunstycke och rengör regelbundet med anpassat rengöringsmedel. Applicera skyddsprodukter regelbundet för att skydda ytan mot fläckar och förbättra slitstyrkan. Du hittar materialanpassade möbelvård här.