Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 2423 produkter
1
...
101

Populära filtreringar

En bäddsoffa är en väldigt praktisk möbel som kombinerar behovet av sittplatser med en utdragbar gästsäng. Det finns många olika modeller att välja mellan och tack vare det stora urvalet går det att hitta den perfekta färgen som passar in perfekt med hemmets inredning.

Välj en bäddsoffa som passar dig

 • Vilken modell passar mig?

  | När du funderar på vilken modell du vill ha bör du hålla i åtanke att din bäddsoffa troligtvis kommer användas mer som en vanlig soffa än vad den gör utbäddad. Därför är det viktigt att du väljer tillräckligt med sittplatser, samt att du väljer en design som du tycker är snygg. En divansoffa kan exempelvis både vara en skön bäddsoffa och en vanlig soffa som har mycket plats att sträcka ut sig på. Som tidigare nämnt är det bra att välja en soffa som är enkel att bädda ut ifall du har gäster ofta eller själv använder bäddsoffan ofta. Då kan en modell som du enkelt fäller ner för att skapa sängen passa utmärkt.
 • Är en bäddsoffa bekväm att sova i?

  | Dagens moderna bäddsoffor har utvecklats med ett fokus på att vara så bekväma som möjligt. Det är därför inte särskilt obekvämt att sova på en bäddsoffa, även om det kanske inte riktigt kan uppnå fullt samma komfort som en vanlig säng. Bäddsoffan är konstruerad för att vara en tillfällig säng, men trots det finns det många modeller som är riktigt bekväma och som används ofta utan att påverka komforten. Det finns exempelvis många studenter som bor i studentrum som väljer att sova i en riktigt bekväm bäddsoffa istället för en säng, för att spara plats och för att det är praktiskt.
 • Vilket typ av klädsel ska jag välja?

  | Det finns många olika typer av klädsel att välja mellan när det kommer till soffor och vilken man väljer kanske allra mest har med ens personliga smak att göra. Väljer man tygklädsel är det en bra idé att välja en soffa vars överdrag kan tas bort och tvättas, eftersom tyg ofta behöver rengöras någon gång om året eller vid behov. Väljer du ett tygöverdrag kan det vara en bra idé att välja ett som har en viss struktur, eftersom det gör det mer slitstarkt än ett tyg som är helt slätt. Vill du hellre slippa underhållet som tygklädsel kräver kan du med fördel välja en lädersoffa. Då torkar du enbart av klädseln med en fuktig trasa eller med en särskild spray för att hålla det rent.
 • Varför välja en bäddsoffa?

  | Det finns många anledningar till att välja en bäddsoffa istället för en soffa som man inte kan bädda upp. Överlag är det alltid bäst att köpa en soffa som man kan växa med, eftersom det ofta är en stor investering som man inte gör så ofta. Soffan ska kanske vara med i många år framöver och därför är det bra att se till att det finns många sittplatser och bekväma lösningar. Bäddsoffan låter en alltid ha en extrasäng redo i hemmet, vilket är perfekt när det kommer gäster. Idag är dessa soffor riktigt bra konstruerade, vilket gör att det knappt går att se en skillnad mellan en vanlig soffa och en soffa som går att bädda ut. Därför kan det vara ett smart val att välja bäddsoffor istället.