Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 168 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Letar du efter en bekväm och prisvärd U-soffa på nätet så har du hittat helt rätt. Vi erbjuder U-soffor billigt på näteti ett flertal storlekar och modeller. En bekväm U-soffa är vardagsrummets självklara mittpunkt och platsen för avkoppling och mys, vi vill därför kunna erbjuda dig prisvärda U-soffor på nätet som passar in i just ditt hem och tillgodoser dina krav på komfort, storlek och lyster. Är du på jakt efter en modern U-soffa med divan, en med howardstil, med reclinerfunktion eller en klassisk svängd U-soffa? En U-soffa med stålben, träben eller hjul? Kanske vill du köpa U-soffa med avtagbar och tvättbar klädsel? Då har vi med all säkerhet soffan du är ute efter, vi har ett gigantiskt sortiment med hundratals U-soffor i flertal utföranden.

Hitta både liten och stor u soffa online

I vårt breda utbud finner du U-soffor i flertal färger, där bland svart, grå, brun, vit, blå och många fler. Du hittar billiga U-soffor i allt från PU till tåligt läder. Bor du litet eller vill ha utrymme så hittar du tvåsitssoffor i flera modeller och material. Behöver du däremot en rymlig U-soffa, erbjuder vi ett flertal större varianter som passar in i de flesta hemmen. En U-soffa med divan är en praktisk möbel som skapar utrymme och är perfekt för dig som har begränsat med plats och rum. Det är en utmärkt soffa för dig som har gäster på besök och vill ge dem en trevlig plats att sova på utan att behöva dra fram en extra säng.

Att spara plats och ha ordning och reda är ett smart sätt att den stilsäkra inredningen och förvaringsmöjligheterna öppna. Vi erbjuder därför praktiska U-soffor med förvaring som ger ditt rum luft och utrymme. I flera av våra U-soffor ryms en förvaringslåda för kuddar och sängkläder. Många av våra billiga U-soffor på nätet finns i flera storlekar och har även matchande fåtöljer och pallar så att du kan kombinera din egen soffgrupp. För hur skönt vore det inte att luta sig tillbaka i en riktigt skön U-soffa eller fåtölj och vila benen på en bekväm pall efter en lång arbetsdag? Vi har sortiment i alla prisklasser, från prisvärda till mer exklusiva U-soffor. Ta en titt i vårt stora sortiment och hitta din egen favorit!