Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Soffor

3 sitssoffa

354 st produkter
Visar 24 av 354 produkter
1
...
15

Populära filtreringar

Börjar vardagsrummet kännas lite tråkigt? Kanske är det dags att satsa på något nytt. En snygg 3-sitssoffa, oavsett om det är en modell av skinn eller tyg, kommer ge ditt hem ett mer ombonat intryck.

I en rymlig 3-sitssoffa sitter hela familjen bekvämt. Finns det barn i hushållet kan en modell av skinn vara att rekommendera, detta för att den är enkel att torka av vid behov. Om du istället vill ha en mer varm och välkomnande soffa kan en tygmodell vara ett bra alternativ. Om avtagbar klädsel finns är denna lätt att kemtvätta.

En ny kvalitativ 3-sitssoffa behöver inte vara speciellt dyr. De slitstarka material som används garanterar dessutom att möbeln håller under många år framöver. Eftersom vardagsrummet många gånger är det rum man samlar vänner och familj i kommer en ny och fräsch soffa ge rummet ett ordentligt lyft, något ni alla kommer njuta av.

Uppdatera vardagsrummet med en ny 3 sitssoffa

Vilket material ska jag välja till min 3 sits soffa?

För de som har barn eller husdjur kan det vara bäst att välja ett hållbart syntetmaterial. Det kan också vara en klok idé för dem som ofta äter i soffan. Om du vill skapa en riktigt mysig miljö kan det vara värt att satsa på naturliga material som bomull eller linne. Med rätt material kommer din tresitssoffa att bli en utmärkt följeslagare.

Hur kan jag hålla min 3-sitssoffa fin och i gott skick?

Genom att ta hand om din tresitssoffa kommer den att hålla och erbjuda komfort under lång tid. Ett bra tips är att vända på kuddarna då och då för att de ska behålla sin form bättre, så att soffan inte ser sliten ut. Om en fläck skulle uppstå kan du använda rengöringsmedel som är lämpliga för materialet på din tresitssoffa. Det är viktigt att använda rätt rengöringsmedel för att inte försämra fläcken eller skada materialet på soffan.

Kan jag byta klädsel på min tresitssoffa?

Information om möjligheten att byta klädsel på den specifika soffan du är intresserad av finns under avsnittet 'Specifikationer'. För de tresitssoffor som inte har avtagbar klädsel kan du istället dekorera med filtar och snygga kuddar för att experimentera med en ny stil. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.