Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 241 produkter
1
...
11

Är din gamla soffa nedsutten och sliten? Har du kanske renoverat och känner att soffan inte längre passar in? Då kan det vara dags att köpa en nya. Om rummet har en ovanlig form eller om du vill kunna flytta runt på din soffa efter behov kan en modulsoffa vara ett bra alternativ. För att hitta en snygg och billig modulsoffa så enkelt som möjligt bör du använda dig utav internet. Här får du en bättre överblick över de alternativ som finns, samtidigt som du enkelt kan jämföra de olika produkterna med varandra. På så vis kommer du garanterat hitta den bästa soffan för dig.

För rum av alla storlekar

En modulsoffa är, precis som det låter, en soffa bestående av olika moduler. Resultatet är en skräddarsydd soffa som uppfyller alla dina behov. Modulerna är lätta att sätta ihop med varandra och låter dig expandera eller krympa soffan efter behov. En modulsoffa kan till exempel omvandlas från en u-soffa till en 2-sitssoffa på nolltid. Modulerna kan köpas var för sig eller ihop, vilket gör det enkelt för dig att hitta en soffa som passar till just ditt vardagsrum. Det första du bör göra är att mäta upp den yta soffan skall stå placerad på. På så vis kan du vara säker på att den slutgiltiga produkten varken blir för liten eller för stor.

Skräddarsydda soffor till bra priser

I de flesta fall är soffan den självklara samlingsplatsen för mysiga kvällar med familj och vänner. Om du önskar köpa din nya modulsoffa online kan du vända dig till oss hos Furniturebox. Här hittar du ett stort utbud av såväl skinn- som tygsoffor i en rad olika modeller. Våra designmöbler håller alltid högsta kvalitet och finns att köpa till bra priser.