Möbler

Glasbord

266st produkter
Fyndhörna
Sortera på
  • Glas
525683(12).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Förvaringstyp
Varumärke
Höj och sänkbar
Med hjul
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Fyndhörna
Leverans inom 2-6 vardagar
Fyndhörna

Glasbord passar in i de flesta rum och till och med som trädgårdsbord. Förklaringen till detta är ganska enkel. Bordsskivan i ett glasbord tillverkas i en process så att glaset blir hållbart. Glasbord blir vid normal hantering inte ens repade. De är dessutom lätta att rengöra, eftersom alla fläckar eller fingeravtryck syns direkt. Men framförallt är glasbord vackra och underhållsfria.

Vanliga frågor och svar

Vilka modeller av glasbord finns?

Design på glasbord varierar. Du hittar såväl runda som rektangulära. Underreden till glasbord kan vara utformade i trä, metall eller plast. Om du letar efter ett glasbord som har en underliggande avställningsyta finns det flera alternativ. Du hittar glasbord med såväl tonade glas som helt transparenta.

Finns glasbord med en stomme i trä?

Ett glasbord som stöds av ben eller underrede i trä gör att olika material möts på ett tilltalande sätt. Exempelvis kan du välja ett ytterst enkelt glasbord som är rektangulärt och som bärs upp av smala ben i trä. Genom den enkla konstruktionen framträder både glasets och träets karaktär. Detta glasbord blir ett fantastiskt stilfullt matbord.

Kan jag köpa ett glasbord till en soffgrupp?

Ett glasbord passar utmärkt till en soffgrupp. Det finns bord i olika storlekar och modeller. Välj den formen och storleken som passar bäst ihop med er soffgrupp. Många föredrar modeller som har förvaring under bordsskivan. Där placeras med fördel tidningar, kontroller till TV:n och annan teknologi som kan finnas i vardagsrummet. Har man en genomskinlig bordsskiva så syns ofta detta på gott och ont. Välj därför den design som passar din familj bäst.