Möbler

Runt bord

757st produkter
Deals
Sortera på
  • Rund
1452533(19).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Förvaringstyp
Varumärke
Höj och sänkbar
Med hjul
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form (1)
Med belysning
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Runda bord finns i många olika storlekar och utföranden. Ett runt bord i en mindre matgrupp har många fördelar. Att kunna sitta runt matbordet gör en middag otvungen och lättpratad där alla kan vara med i samtalet. Det finns stilrena runda bord i marmor med underrede i metall. Till ett soffgrupp kan du välja ett runt bord med avställningsyta under den översta bordsskivan.

Vanliga frågor och svar

Finns runda bord med ben i trä?

Det finns flera runda bord i klassisk nordisk stil. Ett sådant bord har ben i trä. Ben av trä fyller en funktion om du vill skapa en lantlig och robust atmosfär i ditt hem. Flera runda bord har ben där ådringen i träet framträder. Naturligtvis kan även bordsskivan vara i trä men inte sällan är bordsskivorna lackerade.

Kan jag köpa runda satsbord?

Hos oss på Furniturebox hittar du satsbord i olika storlekar. Borden har inte bara en praktisk funktion, utan ger även en känsla av smak och stil. Du kan exempelvis köpa ett satsbord med marmorskiva och förkromade ben. Marmor är tidlöst och alltid lika snyggt.

Vilka färger har bordsskivor på runda bord?

Det finns naturligtvis flera olika färger att välja mellan online hos oss. Om du väljer en svart eller vit bordsskiva kan du vara säker på att bordet kommer att passa in överallt och risken att du ska tröttna på det är nästintill obefintlig. Oavsett om du söker ett runt bord till vardagsrummet eller köket kan du hitta billiga och prisvärda modeller med tidlös design i vårt utbud.