Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 737 produkter
1
...
31

Populära filtreringar

Runda bord finns i många olika storlekar och utföranden. Ett runt bord i en mindre matgrupp har många fördelar. Att kunna sitta runt matbordet gör en middag otvungen och lättpratad där alla kan vara med i samtalet. Det finns stilrena runda bord i marmor med underrede i metall. Till ett soffgrupp kan du välja ett runt bord med avställningsyta under den översta bordsskivan.

Runt bord

  • Finns runda bord med ben i trä?

    Det finns flera runda bord i klassisk nordisk stil. Ett sådant bord har ben i trä. Ben av trä fyller en funktion om du vill skapa en lantlig och robust atmosfär i ditt hem. Flera runda bord har ben där ådringen i träet framträder. Naturligtvis kan även bordsskivan vara i trä men inte sällan är bordsskivorna lackerade.
  • Kan jag köpa runda satsbord?

    Hos oss på Furniturebox hittar du satsbord i olika storlekar. Borden har inte bara en praktisk funktion, utan ger även en känsla av smak och stil. Du kan exempelvis köpa ett satsbord med marmorskiva och förkromade ben. Marmor är tidlöst och alltid lika snyggt.
  • Vilka färger har bordsskivor på runda bord?

    Det finns naturligtvis flera olika färger att välja mellan online hos oss. Om du väljer en svart eller vit bordsskiva kan du vara säker på att bordet kommer att passa in överallt och risken att du ska tröttna på det är nästintill obefintlig. Oavsett om du söker ett runt bord till vardagsrummet eller köket kan du hitta billiga och prisvärda modeller med tidlös design i vårt utbud.