Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 140 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Addera en känsla av lyx till ditt hem genom att investera i ett härligt sminkbord med plats för all din makeup och dina skönhetsprodukter. Hos Furniturebox hittar du praktiska bord som du kan göra din skönhetsrutin vid. Välj ett som passar dig och dina behov.

Sminkbord

 • Varför ska jag investera i ett sminkbord?

  Att unna sig tid för avkoppling och rekreation är viktigt. Att stå i badrummet och lägga sin makeup under en skarp badrumslampa är sällan en så angenäm upplevelse. Det är istället bekvämare att sitta vid ett bord med alla sina produkter nära till hands och i lugn och ro sminka sig. Bordet har du dessutom möjlighet att flytta till en plats i hemmet som du tycker om och där du känner harmoni. Ett sminkbord är helt enkelt ett underbart köp om du vill unna dig något som piggar upp vardagen och ger en känsla av lyx. Det är dessutom väldigt praktiskt. Ännu mer praktiskt blir det om du väljer att köpa sminkbord på nätet eftersom du då får det bekvämt levererat.
 • Var ska jag placera mitt sminkbord?

  Det finns två saker gällande placeringen du ska tänka på när du fått hem ditt nya sminkbord. Placera det gärna på en plats i hemmet som är lugn och harmonisk, till exempel i sovrummet eller kanske i din walk in closet om du har en tillräckligt stor sådan. Du bör också tänka på ljuset. Även om det idag finns bra belysning ser man ändå bäst hur sminket blir i dagsljus. Om du har möjlighet är det därför bra att ställa bordet i närheten av ett fönster för att få ett naturligt ljus. Skulle inte det vara möjligt kan du investera i en spegel med belysning till ditt sminkbord.
 • Behöver jag några tillbehör till mitt sminkbord?

  För att göra upplevelsen med ditt nya sminkbord komplett kan det behöva kompletteras med några saker. Vissa bord är redan utrustade med spegel, men om ditt bord saknar en sådan kan det vara bra att investera i en. Det finns speglar med belysning runt om som ger dig ett bra och naturligt ljus. Ett annat alternativ är att se till att ha riktigt bra belysning i rummet. När du håller på med din skönhetsrutin är det naturligtvis också viktigt att du sitter skönt. En vacker stol som passar till ditt bord kan du enkelt hitta hos Furniturebox. En höj- och sänkbar variant som ger dig en ergonomisk sittställning är ett bra val. En enklare stol med en vacker fäll eller filt över är också ett bra alternativ.
 • Vilken modell ska jag välja?

  Eftersom det finns flera olika sorters sminkbord att välja bland kan valet vara svårt. Det är bra att börja med att fundera över vilka behov du har. Kommer du till exempel att använda bordet varje dag eller mer sällan. Om bordet kommer att användas dagligen är det bra att satsa på en större variant med rejält med förvaring så att du får plats med alla dina skönhetsprodukter. Det är naturligtvis också viktigt att bordet matchar din övriga inredning. Ett enkelt bord i vitt passar till de flesta olika stilar och går att anpassa med hjälp av blommor och prydnader så att det matchar just din personlighet.