Bord

Sminkbord

74st produkter
Deals
Sortera på
1241554(1).jpg
Populära sökningar
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaringstyp
Spegel
Förvaring
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Addera en känsla av lyx till ditt hem genom att investera i ett härligt sminkbord med plats för all din makeup och dina skönhetsprodukter. Hos Furniturebox hittar du praktiska bord som du kan göra din skönhetsrutin vid. Välj ett som passar dig och dina behov.

Uppgradera din skönhetsrutin med ett sminkbord

Många frågar sig varför man behöver ett sminkbord: Kan man inte sminka sig lika bra framför till exempel spegeln i badrummet? Svaret på den frågan är att ett bra sminkbord har en rad olika fördelar. Du kan till exempel placera det var du vill, till exempel vid ett fönster så att du får bra ljus. Bordet har också ofta förvaringsutrymme vilket gör att du slipper bära omkring på en stökig sminkväska. Du kan istället sortera in ditt smink snyggt och prydligt i olika lådor, något som ger dig en bra överblick över dina produkter. Sist men inte minst ska vi inte glömma känslan av lyx en egen plats för skönhet ger. Komplettera gärna ditt bord med en riktigt fin och bekväm stol och få en liten oas att njuta vid i vardagen.

Montering och placering av sminkbord

När du får hem ditt sminkbord kommer du att märka att det är mycket lätt att montera. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna, sedan står bordet snart klart. Du kan alltså tryggt investera i ett sminkbord online. Nästa sak du bör tänka på när du ska köpa sminkbord är vad du har för behov. Om du vill få plats med mycket produkter gäller det att se till att bordet har tillräcklig förvaring. För att bordet ska komma till sin rätt bör du också investera i en bra spegel, gärna med belysning. Placeringen är också viktig. Ställ gärna bordet nära ett fönster så att du kan sminka dig i dagsljus eftersom det ofta ger bäst resultat. Glöm inte heller att du kan kombinera funktionen på ditt bord. Kanske kan det även agera skrivbord när du inte lägger din makeup?

Vanliga frågor om sminkbord

Varför ska jag investera i ett sminkbord?

Att unna sig tid för avkoppling och rekreation är viktigt. Att stå i badrummet och lägga sin makeup under en skarp badrumslampa är sällan en så angenäm upplevelse. Det är istället bekvämare att sitta vid ett bord med alla sina produkter nära till hands och i lugn och ro sminka sig. Bordet har du dessutom möjlighet att flytta till en plats i hemmet som du tycker om och där du känner harmoni. Ett sminkbord är helt enkelt ett underbart köp om du vill unna dig något som piggar upp vardagen och ger en känsla av lyx. Det är dessutom väldigt praktiskt. Ännu mer praktiskt blir det om du väljer att köpa sminkbord på nätet eftersom du då får det bekvämt levererat.

Var ska jag placera mitt sminkbord?

Det finns två saker gällande placeringen du ska tänka på när du fått hem ditt nya sminkbord. Placera det gärna på en plats i hemmet som är lugn och harmonisk, till exempel i sovrummet eller kanske i din walk in closet om du har en tillräckligt stor sådan. Du bör också tänka på ljuset. Även om det idag finns bra belysning ser man ändå bäst hur sminket blir i dagsljus. Om du har möjlighet är det därför bra att ställa bordet i närheten av ett fönster för att få ett naturligt ljus. Skulle inte det vara möjligt kan du investera i en spegel med belysning till ditt sminkbord.

Behöver jag några tillbehör till mitt sminkbord?

För att göra upplevelsen med ditt nya sminkbord komplett kan det behöva kompletteras med några saker. Vissa bord är redan utrustade med spegel, men om ditt bord saknar en sådan kan det vara bra att investera i en. Det finns speglar med belysning runt om som ger dig ett bra och naturligt ljus. Ett annat alternativ är att se till att ha riktigt bra belysning i rummet. När du håller på med din skönhetsrutin är det naturligtvis också viktigt att du sitter skönt. En vacker stol som passar till ditt bord kan du enkelt hitta hos Furniturebox. En höj- och sänkbar variant som ger dig en ergonomisk sittställning är ett bra val. En enklare stol med en vacker fäll eller filt över är också ett bra alternativ.

Vilken modell ska jag välja?

Eftersom det finns flera olika sorters sminkbord att välja bland kan valet vara svårt. Det är bra att börja med att fundera över vilka behov du har. Kommer du till exempel att använda bordet varje dag eller mer sällan. Om bordet kommer att användas dagligen är det bra att satsa på en större variant med rejält med förvaring så att du får plats med alla dina skönhetsprodukter. Det är naturligtvis också viktigt att bordet matchar din övriga inredning. Ett enkelt bord i vitt passar till de flesta olika stilar och går att anpassa med hjälp av blommor och prydnader så att det matchar just din personlighet.