Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Möbler

Bord

6542 st produkter
Visar 24 av 6542 produkter
1
...
273

Populära filtreringar

Bord är en oumbärlig möbel i alla hem. Det fungerar som samlingsplats till vardag och fest och vi vill ha det bord som passar just vår hemmiljö. Eftersom det finns bord i olika kvaliteter och storlekar kan det vara svårt att hitta sitt favoritbord. I stället för att besöka alla möbelaffärer är det en bra idé att i lugn och ro hemifrån köpa sitt bord online. Det finns bord som tillgodoser alla behov vare sig det gäller köksbord, matsalsbord, soffbord eller något annat bord. På nätet kan du behändigt välja bland bord av olika utseende och kvalitet, jämföra priser och hitta det du önskar till ett billigt pris.

Att välja rätt bord

Då du väljer bord är det bra att ta mått på platsen där bordet ska stå så att du får ett i rätt storlek. Köper du ett är det ofta soffans storlek och utseende som avgör och ett vill man att ska vara vackert och passa in vid sängen. Väljer du till köket eller matsalen är det viktigt att det är rätt storlek och form så det blir bekvämt och trivsamt att använda. Det är viktigt att bord och stolar passar ihop så det blir rätt sitthöjd. Eftersom det finns bord i olika material är det bra att fundera vilka behov och krav du och din familj har så det passar alla.

Billiga bord online

Har du funderat på att köpa bord till ditt hem? Vill du hitta favoritbordet lätt och billigt? Hos oss på Furniturebox hittar du ett stort utbud av olika bord för alla behov. Du har möjlighet att välja mellan klassiska och moderna bord i olika storlekar och kvalitet. Vi erbjuder snygga och praktiska möbler till varje hem till ett förmånligt pris.