Alla Soffor

Howardsoffa

169st howardsoffor
660278.jpg
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Har du funderat på att förnya inredningen i ditt vardagsrum? Drömmer du om att köpa en ny mysig och billig howard soffa? Hos oss på Furniturebox hittar du ett stort utbud av soffor i god kvalitet. Du kan välja mellan många olika klassiska och moderna howardsoffor och hitta den rätta just för dig. Vi erbjuder designmöbler och stiliga inredningsdetaljer till förmånliga priser.

Vad utmärker en Howard soffa?

En howard soffa har svagt bakåtlutande sits och är i regel något djupare i jämförelse med andra soffmodeller. Svängda armstöd med veckat tyg omfamnar med en exklusiv känsla, och vackert svarvade ben mer hjul framtill ger den där lilla extra touchen. Med sina mjuka säten och stödjande ryggar erbjuder de även riktigt bra sittkomfort. Kort och gott, howardsoffan passar garanterat dig som gillar elegans och lyx.

Varför har just Howard soffor blivit så populära?

Howardsoffan är en stilikon som blivit trendigare med åren. Med sin tidlösa design och eleganta, men samtidigt enkla, formgivning passar howardsoffan in i de flesta miljöer under lång tid. Trots att “trend-vindarna” vänder fort inom möbel och inredningsbranschen, så står Howardssoffan i lä. Skaffar man sig en Howard soffa så behöver man inte oroa sig för att behöva byta ut sin soffa i takt med att trenderna kommer och går. Detta har gjort howardsoffor oerhört populära vid långsiktig inredning där man önskar satsa på möbler som känns rätt i decennier. Dessutom ett smart val eftersom soffor i allmänhet tillhör möbelgruppen som ofta ligger i övre prisklassen. Hos oss hittar du allt från en trendig howard soffa i sammet, till en rustik och stilren howard soffa i skinn. Vilken är din favorit?

Rak eller svängd Howard soffa?

Howard soffor finns i många olika storlekar och varianter. När det gäller storlek och form är det givetvis en fråga om tycke och smak, men till viss del även praktiska aspekter. Ju större rum, desto fler inredningsmöjligheter. I ett rum med begränsad golvyta är det viktigt att ta vara på varje kvadratmeter. Då kan det vara smart att välja en howard soffa i rak modell som kan placeras längs med en vägg. Likaså kan en howard soffa i hörnmodell eller en howard soffa med divan vara ett bra val för att frigöra golvyta i mitten av rummet. Kanske har du tankar på en klassisk svängd howard soffa? Svängda soffor är inte bara snygga, de inger även en mjuk och trivsam känsla. Har du ett avlångt rum är en sväng