Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

Schäslong och divanfåtöljer är en multifunktionell möbel som är otroligt bekväm för tv-tittande, för att läsa e bok eller bara för att vila en stund. En schäslong eller divanfåtölj kan placeras i många rum och miljöer som till exempel i sovrummet eller hallen för en extra sittplats. Det kan även vara ett bra komplement till din soffa. På Furniturebox.se finns ett stort sortiment av schäslonger och divanfåtöljer i alla olika stilar storlekar. Varför inte satsa på en schäslong i trendig sammet eller i konstläder, konstmocka eller i något härligt mönstrat tyg? Ja modeller och materialval är många. 

Den perfekta fåtöljen

Divanfåtöljen är en otroligt skön möbel då du har funktionen av en fåtölj och fotpall integrerat i ett, på så sätt slipper du glipan som lätt blir när du har fåtölj och fotpall separat. En schäslongfåtölj är inte bara skön utan det kan också vara en inredningsdetalj som tillför karaktär och en känsla av lyx till ditt hem. En schäslong eller divanfåtölj är en möbel som passar perfekt i det moderna hemmet med dess tidlösa design och formspråk. Välj material efter din stil och vad som passar hemma hos dig. För att din nya schäslong eller divanfåtölj ska hålla i många år framöver måste du sköta om den på rätt sätt. Möbeln kräver materialspecifik skötsel och underhåll. 

Köp din schäslong eller divanfåtölj online snabbt och enkelt. Vi erbjuder alltid 365 dagar öppet köp och snabb leverans. Vid frågor kontakta gärna oss så hjälper vi dig!