Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 33 produkter
12

En öronlappsfåtölj är från början en brittisk möbel som har blivit mycket populär även i svenska hem på grund av sin utsökta elegans och karakteristiska design. Fåtöljen är mycket bekväm eftersom den har ett högt ryggstöd, armstöd och en skön och mjuk sittdyna. Hos oss på Furniturebox kan du köpa snygga och moderiktiga fåtöljer med öronlappar. Fåtöljerna finns i olika material som skinn, sammet, konstläder och tyg. Kombinera med fördel öronlappsfåtöljen med till exempel en matchande fotpall eller en härlig pläd.

Vanliga frågor och svar

  • I vilket rum passar en öronlappsfåtölj?

    Du kan med fördel placera öronlappsfåtöljen i vardagsrummet, tv-rummet eller sovrummet. Det är fint att göra en läshörna med fåtölj, läslampa och ett sidobord. Eftersom öronlappsfåtöljen är så elegant så passar den fint att stå själv. Det är även snyggt att möblera öronlappsfåtöljen som en del av en soffgrupp.
  • Kan jag välja på olika tyger till min öronlappsfåtölj?

    Ja, många fåtöljer kan fås i olika tyger och färgställningar. Priset kan skilja en del beroende på vilket tyg du väljer. Fråga gärna vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig att välja tyg till din öronlappsfåtölj.
  • Ingår det fotpall när jag köper öronlappsfåtölj?

    I vissa fall så ingår fotpallen och i andra fall så måste den köpas separat. Framförallt är det fåtöljer som passar bra som tv-möbel som inkluderar en matchande fotpall. Om du undrar så är det bara att fråga oss på Furniturebox. Vi hjälper dig gärna och kan också ge förslag på öronlappsfåtöljer som säljs som paket där även pallen är inkluderad.