Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 94 produkter
1
...
4

En liggfåtölj är en mer elegant och en mer modern modell av en schäslong. Liggfåtöljen är helt enkelt en fåtölj där du halvt ligger ner och bara kan luta dig tillbaka och slappna av. Fåtöljen är formad på så sätt att den liknar en halvliggande människa i formen. Liggstolen kräver lite plats men det är en möbel som du kan återhämta dig och spendera många sköna stunder i. Liggfåtöljen är inte bara en möbel att slappa i utan den kan även vara en snygg och trendig inredningsdetalj i ditt hem. Låt liggfåtöljen vara fristående tillsammans med en lampa och skapa en härlig läshörna, kombinera den med ett avlastningsbord eller ställ den som ett komplement till din soffa.

Inred med en skön liggfåtölj

På Furniturebox.se hittar du liggfåtöljer i modern design som passar hemmets alla rum. Liggfåtöljen finns i mängder av stilar och material som till exempel klassiskt skinn, trendig sammet, olika tyger och mycket mer. Beroende på vilket material och utförande du väljer på din liggfåtölj sätter du en personlig prägel till ditt rum. En bra tumregel att ha i åtanke är att du antingen kan välja en liggfåtölj som går i den befintliga färgtonen i rummet eller så väljer du att bryta av helt med någon annan färg, material elle mönster. En liggfåtölj kommer bidra med både komfort och en känsla av lyx i ditt hem. 

På Furniturebox.se beställer du snabbt och smidigt din liggfåtölj online. Vi har alltid 365 dagar öppet köp och snabba leveranser. Vid frågor kontakta oss så hjälper vi gärna dig!