Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 73 produkter
1
...
4

En bäddfåtölj är otroligt användbar både att sitta i och för att erbjuda gäster en sängplats. Genom att ha en fåtölj du kan förvandla till säng spar du plats, samtidigt som du har en cool inredningsdetalj. Det finns en stor bredd i stilar på våra bäddfåtöljer och du kan hitta det som passar just dig bland alla våra billiga lösningar.

Bäddfåtölj

  • Är det skillnad mellan en bäddfåtölj och en bäddsoffa?

    Principen för en bäddfåtölj och en bäddsoffa är densamma, alltså att det är en sittmöbel som du kan omvandla till en säng. Det som är fördelen med en bäddfåtölj är att den är enklare att få plats med i ett litet utrymme. Att en fåtölj lättare går att vrida på är också en fördel när du ska göra om den till säng, om utrymmet är begränsat.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer bäddfåtölj?

    Dels vill du ju ha en fåtölj som passar dina behov och din stil. Välj en bäddfåtölj du tycker är snygg och bekväm att sitta i. Det är också viktigt att själva bädden uppfyller dina förväntningar, till exempel på hur bred sovyta du tänker dig.
  • Var placerar jag bäst min bäddfåtölj?

    En fåtölj är alltid lättplacerad och det är trevligt att ställa din bäddfåtölj där du vill sitta bekvämt. Det du behöver ta hänsyn till är att själva bädden tar plats när den vecklas ut. Bäddfåtöljen kanske behöver vinklas åt ett annat håll eller skjutas en bit för att gå att sova i, vilket du behöver ha rum för runt omkring.