Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 1160 produkter
1
...
49

Populära filtreringar

En fåtölj är en klassisk möbel som finns i de flesta hem. Fåtöljer finns i många olika modeller och färger vilket gör att det är enkelt att hitta en som passar ens egna personliga smak och övrig inredning i hemmet.

Fåtöljer

 • Hur vet jag att den kommer passa?

  | När du hittar din favorit bland våra exklusiva fåtöljer är det viktigt att du ser på måtten som står listade vid varje produkt. Sedan är det dags att mäta på den plats i det rum du vill placera din nya fåtölj. Tänk på att det ska finnas tillräckligt med golvutrymme kvar så man kan gå förbi den utan att den stör. Det ska även finnas gott om plats att sträcka ut benen ordentligt. När du köper fåtöljer online är det bra att mäta dina dörröppningar så du vet att du kommer igenom dem med din nya fåtölj efter att den har levererats.
 • Vilken klädsel ska jag välja?

  | En fåtölj är oftast klädd i textil eller läder, men den kan även vara klädd i ullskinn. Vilken typ av klädsel du väljer beror givetvis på vad du tycker är snyggast. En tygklädsel går ofta att få i många olika färger och med olika texturer. Detta gör det lätt att matcha med hemmets övriga färgschema och dessutom går det ofta att ta bort klädseln och tvätta den vid behov. En är bekväm, stilren och väldigt lätt att underhålla. Blir det fläckar kan man ofta bara torka av den med en fuktig trasa eller ett rengöringsmedel utvecklat för fåtöljer. Alla billiga fåtöljer du hittar på denna sida har högkvalitativ klädsel som även är slitstark.
 • Vilken är typ är mest bekväm?

  | Vilken fåtölj du tycker är mest bekväm beror på din egen smak, precis som det är din egen smak som bestämmer vilken stil och modell du tycker är snyggast. Trots det är det några varianter som genomgående får höga betyg för komfort. En är till exempel en fåtölj där det går att fälla ut ett fotstöd samtidigt som ryggen fälls tillbaka, vilket gör att man kan sitta i en skön position länge. Reclinerfåtöljer är för det mesta tillverkade med riktigt tjock stoppning och har läderklädsel vilket skänker extra komfort. Vill man inte ha en sådan modell kan man välja vilken som helst och lägga till ett fotstöd. Genom att sträcka ut benen ordentligt kan man sitta riktigt bekvämt, oavsett vilken man än väljer för sitt hem.
 • Hur kan jag inreda med en fåtölj?

  | Många väljer att köpa fåtöljer som är riktigt färgglada och som därför fungerar likt ett ögonfång i det rum där möbeln placeras. Det ger ett effektfullt intryck, samtidigt som det bjuder in en att sätta sig ner och ta det lugnt en stund. Våga testa nya färger! Detta är en typ av möbel som man i princip kan placera i vilket rum som helst förutom våtrum. En skön fåtölj i sovrummet är perfekt att ha bredvid sängen och i hallen kan det vara fint med en liten nätt fåtölj där man tar på sig skorna. För tonårsrummet, chill-hörnan eller hemmet som går i en retrostil är effektfulla och stämningshöjande att inreda med. Dessutom är de väldigt bekväma.