Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 23 av 23 produkter

Populära filtreringar

Om du söker efter en smakfull och stilren fåtölj att krypa upp i under kalla höstkvällar kan Howardfåtöljen vara ett alternativ. De mjukt rundade formerna och de smakfullt svarvade träbenen med hjul har gjort denna fåtölj till en stor favorit i de svenska hushållen. Fåtöljen erbjuder hög komfort och är den perfekta platsen att njuta av en bra bok. Om du letar efter en billig Howardfåtölj hittar du den enklast på nätet. Här är utbudet större och det är lättare att få en bra överblick. Här kan du dessutom jämföra olika produkter med varandra, något som garanterar att du får den bästa fåtöljen för pengarna.

Howardfåtölj

Den klassiska Howardfåtöljen finns i ett flertal olika färger och tyger, vad du väljer beror helt på din personliga smak. Söker du efter en mer diskret och stilren möbel kan kanske en grå eller beige nyans vara att rekommendera, medan en rosa modell passar bra om du letar efter en möbel som skall sticka ut. Fåtöljen finns även med sammetsklädsel, ett tyg som känns lent och skönt mot huden. Fåtöljerna har dessutom vändbara plymåer med avtagbar och tvättbar klädsel. Denna bör kemtvättas för bästa resultat. För att få ut det mesta av din nya Howardfåtölj kan du kombinera den med en fotpall och soffa ur samma serie. Oavsett vad du väljer kommer du garanterat hitta en fåtölj som tilltalar dig lite extra.

Hög kvalitet till lågt pris

En ny fåtölj i vardagsrummet eller på kontoret kan lyfta hela rummet och ge det ett mer ombonat intryck. Om du vill köpa Howardfåtölj på internet kan du göra det hos oss på Furniturebox. Hos oss finner du ett stort sortiment av designmöbler till bra priser, alltid av högsta kvalitet. Oavsett om du letar efter en stilren fåtölj eller en stor mjuk soffa har vi det du söker.