Fri frakt
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner
Varukorg
0
Kassa

Reclinerfåtölj

84Produkter
Populära filter:
Sortera på
Filter
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Färg
Stil
Antal sittplatser
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Funktion
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Serie
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar

Fåtöljer utgör ett självklart och inbjudande komplement till soffan i vardagsrummet. För den som bor på en liten yta kan de helt ersätta en soffa. Om du vill ha möjlighet att sitta riktigt bekvämt och kunna sträcka ut dig ordentligt bör du satsa på en fällbar fåtölj. Om detta är något som tilltalar dig gör du klokast i att köpa reclinerfåtölj på internet. På så vis får du en bättre överblick över utbudet samtidigt som det blir enklare att jämföra olika produkter med varandra. Du väljer enkelt en modell och storlek som passar ditt hem. Det blir dessutom lättare att involvera övriga familjemedlemmar i köpet.

Vill du också sitta bekvämt framför tv:n?

En snygg reclinerfåtölj erbjuder komfort utöver det vanliga. Tack vare den lilla spak, eller vred, som sitter placerad på fåtöljens ena sida fäller du snabbt och lätt upp det utfällbara fotstödet. På samma vis kan du även reglera det steglösa ryggstödet. Ett flertal modeller har även såväl gung- som snurrfunktion. Möblerna är tillverkade av slitstarka material, något som är en fördel för dig som har barn eller husdjur. De är dessutom enkla att torka av och hålla rena och fräscha. Fåtöljen passar också utmärkt i biorummet och garanterar många härliga timmar framför den stora duken. Oavsett vad det är du söker hittar du garanterat en fåtölj som uppfyller just dina behov.

Hög kvalitet till ett lågt pris

Med tillgång till en bra reclinerfåtölj blir den spännande lördagsfilmen ännu bättre. Du kommer sitta bekvämare än någonsin och bara motvilligt resa dig upp. Hos oss på Furniturebox hittar du snabbt den rätta modellen för dina behov. Vi har ett stort utbud av snygga designmöbler, alltid till bra priser och av högsta kvalitet. Söker du efter något speciellt är vi säkra på att du kommer hitta det hos oss.