Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 256 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

Träbord får anses vara klassiska möbler inom Norden, vilket är naturligt mot bakgrund av den tillgång av trä som alltid funnits. Genom innovativa designers och skickligt yrkesfolk har vackra trämöbler kunnat utvecklas till fulländning. Träbord passar in i de flesta sammanhang. Vackra köksbord i massivt trä finns i en uppsjö av modeller. Självklart finns också hybrider med bänkskivor i trä och med stomme i metall. För trädgården finns robusta bänk- eller picknickbord.

Vanliga frågor och svar

  • Kan jag köpa träbord för min uteplats?

    Den som vill bjuda in gäster på sin altan en sommarkväll, gör klokt i att köpa en förlängningsbart bord med träskiva. Bordsskivan består ofta av träribbor lagda i ett vackert mönster. För hållbarhet kan du välja ett bord med en stomme av aluminiumprofiler. Förlängningen till bordet förvaras ofta av praktiska skäl inuti bordet när den inte används.
  • Finns det runda träbord till mitt kök?

    Du kan köpa ett runt träbord till din matplats. Ett robust träbord passar bra i ett klassiskt kök. Ett välgjort träbord är vätskeavstötande och underhållsfritt. Välj storleken på bordet efter antalet personer som behöver få plats runt bordet i kombination med hur stor ytan är där bordet ska stå.
  • Kan jag köpa ett picknickbord i trä?

    Ett bänkbord eller picknickbord i trä, passar utmärkt till din trädgård eller din altan vid sommarstugan. I ett sådant bord är sittplatserna integrerade med själva bordet och bordsskivan. Ett bänkbord är robust och tål många påfrestningar inklusive väder och vind. Du kan köpa ett sådant bord i exempelvis behandlat furu. Kring bordet finns plats för minst fyra vuxna personer.