Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 154 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Ett fint och bra plastbord har du nytta av i många år. De är praktiska att ha på altanen, balkongen och i trädgården. Hos Furniturebox hittar du snygga plastbord i en mängd olika utförande. Välkommen att utforska vårt breda sortiment.

Vanliga frågor och svar

  • Hur använder jag ett plastbord?

    Plastbord är ett praktiskt bord som fungerar i princip överallt. Med tanke på sitt material kan bordet stå ute dag som natt och klarar av alla typer av väderförhållande. Därför är det ett perfekt bord att ha utomhus. Inred din trädgård med snygga plastbord för att göra plats för härliga stunder med familj och vänner.
  • Vilka plastbord erbjuder Furniturebox?

    Här hittar plastbord i alla möjliga utföranden. Stora som små, som passar alla utrymmen i din trädgård. Självklart så hittar du dem även i alla möjliga former, ett runt plastbord gör sig perfekt för mysiga kaffepauser utomhus. För dig som vill ha ett träbord fast med samma fördelar som bord i plast, erbjuder vi såklart plastbord i träimitation. På så vis får du ett snyggt utebord som är hållbart och kan stå ute året om.
  • Hur rengör jag plastbord?

    En stor fördel med plastbord är att de är lätta att rengöra. Oftast räcker det att torka av bordet med en fuktig trasa. Har du envisa och svåra fläckar kan du alltid använda ett smuts- och fettlösande rengöringsmedel. Det är dock viktigt att medlet är avsatt för plastmöbler.