Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 7 av 7 produkter

Brickbord & avlastningsbord är bord man kanske tror sig inte behöva, men som egentligen är det perfekta bordet för alla tillfällen. Genom att komplettera din utemiljö med bord som ger extra plats kan du inreda precis så som du vill ha det. Ställ en vacker växt eller en snygg utelampa på brickbordet för en vacker inredningsdetalj utomhus.

Vanliga frågor och svar

  • Kan jag ha brickbord & avlastningsbord utomhus?

    Här hittar du brickbord & avlastningsbord som är perfekta till trädgården, din uteplats eller balkongen. All bord är gjorda i material som är anpassade för utomhusbruk. Vilket gör oss säkra på att du kommer bli nöjd med ditt nya köp. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till ett billigt pris.
  • Var placerar jag brickbord ute?

    Fördelen med brickbord är att de gör sig fina överallt. Du kan med andra ord placera ditt småbord var du vill. Ställ bordet bredvid ditt loungeset som ett avlastningsbord för drinken eller ställ det där du behöver extra förvaring för saker som inte har någon annanstans att vara.
  • Kan jag köpa litet avlastningsbord för utomhusbruk?

    Javisst kan du det! Många av våra avlastningsbord & brickbord kan du köpa i olika storlekar, där vi erbjuder både stora och små bord. Hos Furniturebox har vi något som passar alla, oavsett vilken inredningsstil du har.