Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Börja året med en ny SÄNG - Upp till 45%

Picknickbord

 Visa 1 st Picknickbord på kampanj - Upp till 13%

Våra bästa deals
Sortera på
17 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Med ett picknickbord eller bänkbord får du en perfekt plats för lunch eller fika. Vi erbjuder ett stort sortiment av tåliga picknickbord i hög kvalité. Ett traditionellt picknickbord passar på många platser och är en smidig allt i ett lösning där du har bord och sittplatser i ett.  Vi erbjuder picknickbord i olika stilar, färg och material. Du kan välja mellan bänkar med eller utan ryggstöd om du vill ha ett runt eller rektangulärt picknickbord samt hur många platser du önskar att få plats med. I sortimentet hittar du även små picknickbord till de allra minsta med parasoll för att skydda dem mot den starka solen. Ett picknickbord är en perfekt plats utomhus för att låta barnen leka, spela spel eller fika med sina vänner.

Skötselråd för picknickbord

Picknickborden som vi erbjuder är tillverkade för att stå utomhus, men för att ditt picknickbord ska hålla i många år är det viktigt att du tar hand om det regelbundet. Det räcker oftast med att torka av möblerna med en torr trasa för att få bort smuts och fukt. Vid mer ingrodd smuts så går det bra att använda en mildare tvålrengöring för att undvika permanenta fläckar. För att minska risken för uttorkande och sprickor i träet kan det vara bra att lasera möbeln regelbundet. Picknickbordet ska som andra utemöbler helst förvaras torrt och svalt under vinterhalvåret. Finns det inte möjlighet för förvaring inomhus så går det bra att använda sig av ett vattentätt möbelöverdrag som skyddar din möbel mot väder och vind.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.