Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Balkongmöbler

Balkongbord på nätet

17 st produkter
Visar 17 av 17 produkter

Populära filtreringar

Balkongbord på nätet

Är du ute efter ett runt balkongbord, ovalt balkongbord, kvadratiskt balkongbord eller fyrkantigt balkongbord? Vi har balkongbord i alla former och material! Oavsett om du letar efter ett balkongbord, hopfällbart bord, i trä, glas, plast eller stål, så har vi något för dig och din balkong. På Furniturebox har vi ett stort sortiment av klassiska såväl som moderna balkongbord i flera storlekar och former. Är du ute efter ett shabby chic balkongbord? Fällbart bord för din balkong? Är det designen eller funktionen på bordet som är det viktigaste för dig? I vårt breda sortiment med olika typer av balkongbord kommer du finna det som passar dig och din balkong!

Både klappbord, hopfällbart bord, och balkongbord är en viktig del av trivseln på våra balkonger. Vid bordet spenderar vi mycket tid för både umgänge, måltider, avkoppling eller lastar av oss våra saker. Bordet är förutom en funktionell möbel även en central del i vår trädgård. Därför är det viktigt att hitta ett balkongbord som passar just dig och dina behov. Oavsett om funktion eller design är det viktigaste när du väljer bord, har vi något som passar dig. Våra praktiska balkongbord som fyller mycket bra funktion. Ett balkongbord är väldigt smidigt och mysigt både vid oväntat besök eller vid ensamt filosoferande. Våra snygga balkongbord passar till de flesta stilar och är enkla att kombinera. Ett runt balkongbord är även väldigt praktiskt för den lite mindre uteplatsen som det är för balkongen. Hos oss kan du hitta ett billigt balkongbord för din balkong.

För den designmedvetna har vi ett utbrett sortiment av prisvärda balkongbord i olika stilar. Shabby chick balkongbord, stilrena balkongbord, rustika balkongbord, hopfällbara bord och designklassiker är bara en början av alla designvarianter du hittar i vårt sortiment. Våra shabby chick balkongbord finns i många varianter och passar väldigt bra på din uteplats. Om du vill att bordet ska sticka ut och vara i balkongens centrum finns det många färgglada balkongbord i olika varianter, som ger din balkong eller uteplats en färgklick och tillför en personlighet till uttrycket. Om du är en person som tycker om neutrala och moderna balkongbord så hittar du också det hos oss. Vi har även cafebord, Hos Furniturebox finns billiga och snygga balkongbord för alla! Du har alltid 1 års öppet köp när du köper balkongbord hos oss!