Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 166 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Ett runt utebord och ett runt trädgårdsbord måste ha flera egenskaper. Borden skall helst kunna stå ute i väder och vind. Ett absolut krav är att de skall tåla ultraviolett strålning. Om möjligt skall de heller inte behöva underhållas varje år. Det är naturligtvis en stor fördel om borden är lätta att flytta från en plats till en annan i trädgården.

Vanliga frågor och svar

  • Finns det runda trädgårdsbord i konstrotting?

    Det finns utebord i vattenbeständig konstrotting med tåliga bordsskivor. Trädgårdsbord i konstrotting ett mycket vackra bord som kommer att pryda din uteplats länge. Välj bland olika storlekar av trädgårdsbord utefter den plats där du planerar att ställa bordet.
  • Kan jag köpa ett runt hopfällbart trädgårdsbord?

    Att kunna fälla ihop ett runt utebord är självklart en stor fördel. Då kan du flytta in bordet efter sommarsäsongens slut och lätt få plats med bordet i ett förråd. Ett hopfällbart runt utebord kan du lätt flytta omkring hur du vill i trädgården. Du kan köpa ett trädgårdsbord där alla delarna är tillverkade i teak. Ett teakbord står emot både fukt och insekter och är i princip underhållsfritt.
  • Finns runda utebord & trädgårdsbord med glasskiva?

    Du kan köpa ett så kallat cafébord med härdat glas som bordsskiva. Ett sådant bord är i regel försett med ett parasollhål så att du under varma dagar kan skydda dig mot solen. Glasskivan är tålig och gjord för utomhusbruk. Med det sagt är det såklart alltid en fördel att använda underlägg när du ska äta eller dricka vid bordet för att förlänga livslängden ytterligare.