Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 419 produkter
1
...
18

Populära filtreringar

Söker du matbord till din uteplats? Vi har runda, rektangulära och fyrkantiga matbord i akacia, teak, furu, konstrotting, glas, aluminium med mera till din uteplats, trädgård eller balkong. Matcha gärna med matchande utematstolar ur vårt sortiment. Furniturebox har det mesta för dig som vill inreda med ett snyggt och billigt matbord ute.

Matbord för stora och små uteplatser

Gör dig redo för sommaren och härliga middagar under bar himmel. Hos Furniturebox hittar du ett brett utbud av designade matbord till uteplatsen, balkongen och trädgården. Stora och små, breda och smala, förlängningsbara - här finns matbord för alla typer uteplatser. Välj bland matbord i stilsäkra material som exempelvis konstrotting, aluminium, plast samt vackra träslag som ek, akacia, teak och ask. Våra matbord för utomhusbruk är anpassade för att ge maximal njutning av mat, dryck och umgänge utomhus.  Bjud in vänner och bekanta och avnjut mysiga middagar vid ett snyggt och stabilt matbord. Vi hjälper dig att hitta rätt matbord för din uteplats. Vi erbjuder även kompletta utematgrupper med matbord och matstolar till riktigt bra paketpris. 

Matbord för uterum

Se till att göra ditt uterum till den bästa platsen i sommar. Med våra snygga matbord ute skapar du en inbjudande känsla i uterummet. Frukost, lunch och middag, det är aldrig en dum idé att inreda uterummet med ett bekvämt matbord. Oavsett hur ditt uterum ser ut så hittar du ett gediget utbud av matbord i olika storlekar och utföranden så att du kan hitta ett som passar ditt uterum perfekt. När du väljer ett matbord till uterum med skyddande väggar och tak kan du vara relativt fri i ditt val av material. 

Matbord för uteplatsen och terassen

Letar du efter ett matbord till uteplatsen, terassen eller annan plats i trädgården kan det vara bra att fundera igenom materialvalet lite extra. Vanligtvis fastnar man i tanken om att matbord i plats är det givna valet på ett matbord som ska stå ute, men så behöver det inte vara. Våra matbord i impregmerat trä eller konstrotting passar lika bra som ett matbord i plast, så länge du tänker på att skydda det mot yttre påfrestningar som regn och hög fuktighet eftersom det annars kan förstöra materialet struktur och färg. Ett bra tips är att ställ undan möbeln vid regn och under fuktiga nätter. För enkelhetens skull rekomenderar vi att komplettera matbordet med ett ordentligt möbelöverdrag