Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Trädgårdsbord & Utebord

Grillbord

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Grillare älskar arbetsytor, så se till att komplettera din grillplats med ett grillbord eller en grillvagn. Grillbord utomhus gör dig både mer flexibel och effektiv, samtidigt som det kan höja stilfaktorn i en hel trädgård. Hos Furniturebox hittar du grillbord och serveringsvagnar i många olika varianter för en trivsammare altan eller uteplats.

Optimera grillsäsongen med ett multifunktionellt grillbord

Hacka, skär, tillaga och servera. Med våra grillbord kan du skapa ditt alldeles egna utekök, en grillplats med tilltalande design, arbetsyta och förvaringsyta. Ett grillbord med hjul är perfekt som serveringsvagn, och en trevlig samlingsplats för socialt umgänge. Vårt sortiment är fyllt med grillbord i olika utföranden, material och färger, så att du garanterat kan hitta den som passar just din uteplats och dina behov. Kombinera gärna din grillvagn med andra artiklar ur vårt gedigna utomhussortiment, som exempelvis en komplett utemöbelgrupp, bekväma utestolar eller praktiska utebord.

Smarta serveringsvagn och rullvagnar

Är du ute efter en snygg och billig serveringsvagn online? Då har du kommit rätt! Hos Furniturebox hittar du billiga serveringsvagnar och rullvagnar online. Det spelar ingen roll om du vill du ha ett klassiskt eller modernt uttryck, här hittar du många varianter av serveringsvagn för utomhusbruk. Du kanske är på jakt efter en vit serveringsvagn? Serveringsvagn i konstrotting? En serveringsvagn i trä? Ett rullbord i rostfritt stål? Eller en funktionell serveringsvagn med många förvaringsmöjligheter? Hos oss hittar du den billiga serveringsvagn du söker. Serveringsvagnar och rullbord i olika storlekar och modeller, allt från ett litet rullbord till en gedigen serveringsvagn med plats för det mesta. Dessutom erbjuder vi alltid 1 års öppet köp och snabba leveranser.