Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 20 av 20 produkter

Oavsett om du letar efter ett hopfällbart campingbord, bärbart campingbord eller ett campingbord för hela familjen, i trä, plast eller stål, så har vi något för dig. På Furniturebox har vi ett stort sortiment av campinbord i alla former, stilar och material. Våra campingbord kombinerar funktion, design och kvalietet. Hos oss köper du billiga campingbord online. 

Snygga och praktiska campingbord

Ett campingbord blir en viktig del av trivseln på altanen, picknicken, stranden och campingplatsen. Vid bordet spenderar vi mycket tid för både umgänge, måltider, avkoppling eller lastar av oss våra saker. Ett campingbord är förutom en funktionell möbel även en central del av campingplatsen. Därför är det viktigt att hitta ett campingbord som passar just dig och dina behov. Oavsett om funktion eller design är det viktigaste när du väljer bord, har vi något som passar dig. Ett campingbord är väldigt smidigt och mysigt både vid oväntat besök eller på friluftsturen och husvagnssemestern. Våra snygga campingbord passar till de flesta stilar och är enkla att kombinera. Ett runt campingbord är även väldigt praktiskt för den lite mindre uteplatsen eller för strandhänget. Hos oss kan du hitta ett rustikt campingbord i trä eller hopfällbart campingbord i aluminium till din trädgård eller på campingturen.

Stora och små campingbord

Hos oss kan du hitta ett campingbord, oavsett dina behov och önskemål. Vi erbjuder billiga campingbord i olika storlekar och former. Kanske är du ute efter ett runt och litet campingbord, eller ett lite större ovalt eller rekantuglärt campingbord? Inga probelm, välj ur vårt breda sortiment och hitta det som passar just dig och dina behov bäst. Hos Furniturebox köper du campingbord billigt och enkelt online. Passa på att komplettera ditt campaningbord med stolar ur vårt gedigna utestolssortiment. Vi erbjuder allt ifrån matchande campingstolar till enkla solstolar, sittsäckar, caféstolar och matsolar för utomhusbruk bland mycket mer.