Soffbord

Soffbord valnöt

118st produkter
Deals
Sortera på
  • Valnöt
1452533(19).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Förvaringstyp
Varumärke
Med hjul
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Ett soffbord i valnöt är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha ett snyggt soffbord som är både starkt och hållbart. Valnöt är ett hårt och ganska mörkt träslag med naturliga skiftningar i ljusare och mörkare nyanser. De naturliga färgskiftningarna i materialet gör träet levande. Vi har online hos Furniturebox soffbord i valnöt i flera olika former och storlekar som passar bra i de allra flesta vardagsrum. Till ett billigt pris dessutom.

Vanliga frågor och svar

Vilka stilar finns det på soffbord i valnöt?

Du kan hitta soffbord i valnöt i flera olika storlekar och former. De kan vara runda, rektangulära och kvadratiska. Utöver valnöt kan soffborden även vara tillverkade i bland annat metall samt andra träslag. Den vanligaste färgen på soffbord i valnöt är mörkbrun, men de finns även med bland annat svarta och vita detaljer. Träådringarna och färgnyanserna varierar något från möbel till möbel vilket gör varje soffbord unikt.

Vilken storlek har soffborden i valnöt?

Det finns flera olika storlekar att välja mellan när det kommer till soffbord i valnöt. Populära storlekar på soffbord i valnöt är mellan 30 och 50 centimeter på höjden och med en längd som ligger mellan 80 och 120 centimeter. En vanlig bredd på soffbord i valnöt är mellan 65 och 100 centimeter. När det kommer till runda soffbord i valnöt är en populär storlek 45 till 60 centimeter i diameter.

Är soffbord i valnöt lätta att rengöra?

Valnötsbord är oftast enkla att rengöra. Om det skulle komma en fläck på bordet är det viktigt att den snabbt torkas bort med en fuktad, mjuk bomullstrasa.