Sängar

Dubbelsäng

1 014st produkter
1243878(12).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Funderar du på att uppgradera ditt sovrum med en ny inbjudande dubbelsäng? Köp din dubbelsäng online hos oss på Furniturebox och du hittar ett stort utbud av sängar i alla stilar och smaker. En ny säng är inte alltid det enklaste att välja, det är många aspekter att ta hänsyn till. Det gäller att hitta en säng som har den bästa komforten för er och som samtidigt förhöjer känslan och stilen i sovrummet. Då kan det vara skönt att i lugn och ro hitta din drömsäng online hos oss. Här hittar du allt från kontinentalsängar till ställbara sängar samt sängar med praktiskt förvaring.

Bra att tänka på när du väljer dubbelsäng

En bra säng främjar nattsömnen och på så vis även den allmänna hälsan. Du bör exempelvis ta hänsyn till vilken fasthet just du behöver för att få den bästa sömnen. Om du är nätt passar en mjukare säng medan en fastare säng kan vara bra om du väger lite mer. Sover du på sidan? Då är det bäst att välja en mjuk säng så att axlar och höft kan sjunka ner skönt i madrassen, medan om du sover på rygg eller mage är det bättre med en fastare säng. Våra kontinentalsängar har ett stort fjädringsdjup vilket ger en härlig lyxig känsla och där finns heller ingen skarv i dubbelsängen. Vill du ha den absolut bästa komfort väljer du en ställbar säng som går att ställa in för att den ska passa just din kroppstyp bäst. En ställbar säng kan också underlätta vid snarkning och ryggproblem.

Vakna utvilad och full av energi

Att köpa dubbelsäng kan vara en investering som förhöjer din livskvalitet rejält under en lång period. En riktigt god natt sömn kan göra underverk med humöret. Det finns få saker som är så belönande som att krypa ner i en omfamnande och skön säng efter en intensiv vardag för att sedan vakna utsövd och fylld av energi till nästa dag.