Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Möbler

Sovrumsmöbler

7143 st produkter
Visar 24 av 7143 produkter
1
...
298

Majoriteten av oss vill inreda sovrummet mysigt. Det ska vara en plats för harmoni, avslappning och en ställe där du kan ladda batterierna för nästa dag. Med hjälp av olika sovrumsmöbler och inredningsdetaljer kan du enkelt skapa ditt sovrum precis så som du vill ha det.

Vanliga frågor och svar om sovrumsmöbler

 • Hur inreder jag ett mysigt sovrum?

  Lager på lager! Med sovrumstextilier i olika material och utföranden skapar du en ombonad känsla i sovrummet. Täcken, plädar, kuddar och överkast i sköna och lyxiga material förvandlar ditt sovrum till en mysig oas.
 • Jag behöver mycket förvaring i sovrummet, har ni något tips?

  För att få så mycket förvaring som möjligt rekommenderar vi dig att kika på våra sovrumsset. Med ett sovrumsset får du ett komplett paket av möbler som matchar varandra samtidigt som de erbjuder mycket förvaring. Så förutom att du gör ditt sovrum praktiskt har du även skapat dig ett sovrum i stilren och enhetlig stil.
 • Vad ska jag tänka på vid val av sovrumsmöbler?

  Ett sovrum ska vara ett rum för avkoppling med en skön inredningsstil. Börja med att fundera på hur mycket utrymme du har att utnyttja. Du vill få plats med säng, sängbord och smarta förvaringsmöbler. Du vill även komplettera sovrummet med fina inredningsdetaljer såsom en mysig matta, skön belysning, olika textilier och snygga kuddar. Hos Furniturebox hittar du allt du kan tänka dig när det kommer till sovrumsmöbler billigt online. Med ett noggrant utvalt sortiment är vi säkra på att du kommer bli nöjd med ditt nya köp.
 • Hur väljer jag rätt säng till mitt sovrum?

  Det är ett stort beslut att köpa en ny säng. Förutom att det är viktigt att välja en säng som passar till ditt sovrums stil och mått är det även viktigt att du hittar en ergonomisk säng som är anpassad efter din sovställning och din kroppstyp. Beroende på din vikt, längd och sovställning kan det skilja sig om du ska välja en hård eller mjuk säng. Ju lägre kroppsvikt desto mjukare säng och ju högre kroppsvikt desto fastare säng. Välj även madrass efter sovställning. Sover du mycket på rygg behöver den vara mjukare så nacke och huvud får vila ordentligt, och ligger du på mage behöver du en fastare madrass så du inte belastar rygg och nacke.