Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 11 av 11 produkter

Att få en god natts sömn är viktigt för att vi skall fungera optimalt under dagen. Sover vi inte bra har det konsekvenser både för vår fysiska och psykiska hälsa. Därför är det också värt att investera i en säng som är ställbar som ger en hög komfort och ett bra stöd. Med en ställbar säng kan man själv justera hur man ligger enligt vad som är bäst för ens egen kropp. Från Furniturebox.se kan du köpa en billig ställbar säng. När du beställer din säng på nätet sparar du tid genom du snabbt kan jämföra de olika produkterna mot varandra jämfört med om du letar i butiker.

Reglerbara sängar för hög komfort

 • Vad är en ställbar säng?

  | Ställbara sängar är sängmodellen med förstklassig komfort och funktionalitet. Oöverträffande höjd och trådlös fjärrstyrning som gör det möjligt att reglera sängen i perfekt läge. Med en ställbar säng kan du enkelt reglera sängen för att anpassa den till TV-tittande, läsning eller mysig frukost på sängen. Och framför allt, skapa förutsättningarna för en riktigt god nattsömn med den perfekta sovställningen.
 • Vem har nytta av en ställbar säng?

  | Svaret är kort och gott - Alla. Att unna sig lyxen är verkligen helt rätt, men också för den ergonomiska vinningen. En ställbar säng kan inverka och lindra olika typer av kroppsliga åkommor. Nacksmärtor, ryggsmärtor, svullna fötter, ja till och med problematik med snarkningar, kan lindras med en ställbar säng. Att justera in den perfekta sovställningen för dig och på så sätt avlasta din kropp kan innebära skiljelinjen mellan en bra och en dålig start på dagen.
 • När är det bra att höja fotändan?

  | Om du upplever trötthet eller smärta i ryggen så är det både bra och bekvämt att höja fotändan på sängen. Det fungerar både avlastande och lindrande. Likaså kan en förhöjd fotände lindra svullna fötter. Att sova med fotänden lite högre är inga problem, justera liggläget efter din kropp och dina behov.
 • När är det bra att höja huvudändan?

  | Att sova med huvuddelen lite upphöjt vid snuva och förkylning kan lindra något under sömnen. Ett mycket bättre alternativ än att försöka stapla upp kuddar som annars belastar nacken. Dessutom kan snarkningar lindras och ibland upphöra helt vid en liggställning där huvudet är som högsta punkt.
 • Finns ställbara sängar som dubbelsäng?

  | Ja. I vårt sortiment hittar du ställbara sängar i dubbelsäng-format. Oftast är de uppdelade i två separata delar där man kan justera sin egen del efter önskemål. Vi på Furniturebox erbjuder även enkelsängs-alternativ för dig som är ute efter en ställbar säng 120, eller en platssparande ställbar säng 90x200 cm.